200 ya da 250 cc'lik scooter varmı? tavsiyeniz.
Reklamlar
-
arkadaşlar bende şuan rokko 150cc var.seneye inşallah bi ybr almayı düşünüyorum.bende takıntı oldu o. cbf 150 değilde neden ybr 125 anlayamadığım bi takıntım. servisteki arkadaşlardan birisi sana 200 yada 250lik scooter alalım boşver ybr'yi dedi.siz ne düşünüyosunuz ? ybr 125 yada alternatif olarak cbf 150 mi alayım yoksa 200 ya da 250 lik scootermi alayım? aslında daha çok fiyata göre hareket etcem. en çok verebileceğim fiyat 2500ytl olur
Reklamlar
-
Kanuninin 250 Tiger i var bence çin malları içinde en güzel chopper...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
-
250 cc scooter şöyle adam gibi bişe 2500 e biraz zor bulursun... scooter ile ybr çok farklı motorlar.. 250 cc lik scooterın rahatlığını ybr de bulamassın.. sana sym 250 gts yi öneririm 2. elleri temiz olarak 7000 ytl civarı satan bir tanıdığımda var eğer hala satıyorsa (ihtiyaçtan dolayı satıyordu) gerçi eskişehire nasıl gider bilmiyorum ama istersen yardımcı olabilirim..
-
2500 liraya çok zor 250 cc jabon bulmak ikinci el yamaha x.max olabilirdi 250cc
-
..................................................
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
chooper kullanamıyorum ya. ama naked olan arkadaşlar var baya iyiyim onlarda manevra dönşler filan.
ben ybr için o fiyatı gözden çıkardım ama dediğim gibi de 200-250 cc scootr da bulursam bankalara müracat ederim en son ihtimalle.
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
chooper kullanamıyorum ya. ama naked olan arkadaşlar var baya iyiyim onlarda manevra dönşler filan.
ben ybr için o fiyatı gözden çıkardım ama dediğim gibi de 200-250 cc scootr da bulursam bankalara müracat ederim en son ihtimalle.
CBF 150 alabilirsin.Yalnız 2500ytlye 2.el temizini biraz zor bulursun. Bütçende kısıtlıymıs.Bu fiyata 2.el 250cc scooter bulamazsın fakat YRB 125 alabilirsin.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
rahatlık istersen scooter derim ama bütçen azmıştı 200 veya 250 cc motoru 2500 ytl ye çok zor bulursun ama ybr alabilirsin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
2 EL SYM JORİDE yide programına al. Tayvan malı. Mennun olmayan yok. Problemde yok. 2007 sini 3500 ytl cıvarına bulabilirsin. Gerisi sana ait. 2006-2005 inide daha ucuza bulabilirsin.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
YERİ BURASI DEĞİL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
sky_forever adlı üyeden alıntı
YERİ BURASI DEĞİL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olabilir arkadaşım.o kadar adam cevap yazmış bişey dememiş de seni neden rahatsız etti anlamadım.neyse...
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
2 EL SYM JORİDE yide programına al. Tayvan malı. Mennun olmayan yok. Problemde yok. 2007 sini 3500 ytl cıvarına bulabilirsin. Gerisi sana ait.
2006-2005 inide daha ucuza bulabilirsin.
tamam arkadaşım sağol önerilerin için.ybr tercihim olcak ama yine de piyasaya bakıyorum...
-
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
sym nin 250 CC bi scooter ı var ve kullanan arkdaşlarda memnun tavsiye edebilirim
Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!
-
O bütçe ile ybr125 alman en mantıklısı olucak arkadasım bence temız bı Ybr bul gıtsın.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşım merhaba.eğer bütçeni biraz zorlarsan ben de DORADO/CORVUS var.2007 model/250 cc/su soğutmalı / 18 hp./üzerinde orjinal radyo/teyp/mp3 çalar/alarm/uzaktan çalıştırma var.gümüş renkli./6.600 km.de /ön-arka tubles lastik / ön-arka disk fren./bu sitenin satılık ilanlarinın 3. sayfasında var.ikinci motorumu aldığım için satıyorum.4.500 ytl.bir bak istersen.537/249 94 49 borakarakas@gmail.com
-
km'si az temiz bir ybr alınabilir gerçekten rahat bir motor,ekonomik,parçaları ucuz,uzun yoldada üzmediğini test ettim tavsiyemdir saygılar.
-
ybr km az bulman zor olur 10.000km den asagısını bulamazsın
illa 200cc scooter almak istersen gilera runner vxr200 al derim
4 zamanlı 4 subaplı düşün taşın 2.el 5000 ytl 6000ytl civarı
bana kalsa ybr al 13.000 17.000 km arası 2500ytl ye bulursun
ybr kullananlar çok memnun her türlü modifiye gidiyo zaten bilen bilir
yine çenem düştü karar senin banka kredisi tavsiye etmem geçen 1 arkadaşım
banka kredisiyle araba aldı krediyi nasıl ödücem diye kara kara düşünüyo
hakkında bütçende hayırlısı ne ise o olsun kazasız belasız sürüşler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)