Benim motor dökülüyor
Benim motor dökülüyor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çizilmemesini istiyorsan arkaya kimseyi almayacaksın.
Çizme işini ben artçıya bırakmıyorum. Kendim çiziyorum dizliklerim depoda çok marjinal çizgiler oluşturmuş. Depo üstü çantamın işçiliğni de saymıyorum. Arkadaşlar ver biza kaportayı fabrikada fırında boyayalım diyolar. Ama ben 3-5 gün motorsuz kalmaya dayanamam bir de geldikten sonra belirli bir süre daha tam kuruması için beklemesi gerekiyormuş. Havalar motora binemiceğim kadar bozulursa boyaya gönderirim artık.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
motorunuzmu çiziliyor çağırın hemen ayşe teyzeyi
en iyisi gri motor alın çiziği hiç belli etmiyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
vay be helal olsun vala senın gıbılerde var demekkı tabı iyi bırsey aslında
guzel durmuyor..cizik olsa daha az belliolur bence..yinede tesekkurler.
Don't Drink & Drift! :bounce:
kaderda varsa çizilmek, üzülmek neye yarar
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
O hava kabarcıklarından eser kalmadı bu arada (güneş görünce o bölgelerde yapıştı kaportaya)
Çok belirgin ve çirkin dediniz. Biraz gücüme gitti doğrusu
Foto çekerken flaş patlayınca ister istemez bir belirginlik oluyor.(makro modda çekince vw belli bir bölgeye odaklanınca o bölge daha belirgin oluyor malum.)
Şimdi belirginlikten eser yok. (sırıtsa zaten ben kafaya takacak kadarda pimpirikliyim; hemen sökerim )
Bu malzemenin koyu bir yüzeyde belirgin olmaması imkansızdır. En lüks araçlarda,en pro. yerlerde uygulanan bir koruma filmi bile belli olur yanına yaklaştığınızda.(araba kaputunda)
Ama zevk veya ihtiyaç meselesidir. Aracını önemseyen biri için gereksiz yer tutar,göze batar. Önemseyen biri için ise görmezden gelinir,göz aşina olur.
İsteyen yapar isteyen yapmaz ,olur biter vesselam.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Hacım problem senin motora artçı olanlarda sanırım.
En iyisi" korumasız motora binilmez, illa eldiven takacaksın" demek.
asm, araban olsun, motorun olsun yolda giderken binlerce hatta milyonlarca toz zerrecigi ez az 50km'den daha fazla bir hizla kaputa carpmiyorlar mi zaten?
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Evet çarpıyor
Yani?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)