asyanın 200 lük endurosu var bende marş motoru arıyorum marş motoru arıyorum ??? yardım edermisiniz ???
asyanın 200 lük endurosu var bende marş motoru arıyorum marş motoru arıyorum ??? yardım edermisiniz ???
bende yok valla servise bi sor istersen...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
dostum marş motoru genelde kolay kolay bozulmaz ama sen becermişsin demekki tebrik etmek lazım.
sadece asya diye arama çou 200cc çinlininki uyar bence bide pioner 200 var motoru aynı yani uyar sonra ramzey 200 endurosu var oda uyması gerekiyo.
dieceim kendini tek bi markayla sınırlama biraz araştır diyerlerini mutlaka bulursun.
birde ağırıza yapılamicak kadar kötü olmaması lazım.
burda biraz açıklama yapsaydın neden dolayı deiştiriyon belkide yardımcı olurduk.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ya bozuldu işte sorun ondaymış değiştircem tamir istemiyorum :S ama hangi motorunki uyar bilmiyorum :S
nerden katılıyorsun bilmiyorum ama... en kolay yedek parça yı yetkili servis ve yedek parça satan yerden alırsın... birde sirkecide(istanbul) motosiklet yedek parça satan yerler var orayada sorabilirisn...
KIRMIZI BOĞA..
öncelikle geçmiş olsun marş rublesindende şüphelenebilirsin inşallah doğru teşis koydurmuşsun istanbuldan katılıyorsan halederiz bir haftada getirtiriz 150 liradan aşağı değildir ulaşmak istersen 05365505722 latif usta
150 lira mı? marş motoru mu? komple motor mu
marş motorunu servislerde bulabilirsin
yada eğer sorun bilyaları yada kömürlerinden dolayı ise tamirde ettirebilirsin
hiçbi sorun olmaz
marş debriyajımı bile tamir ettiğimi ve uzun süre kullandığımı hatırlıyorum
marş motorunu servislerde bulabilirsin
yada eğer sorun bilyaları yada kömürlerinden dolayı ise tamirde ettirebilirsin
hiçbi sorun olmaz
marş debriyajımı bile tamir ettiğimi ve uzun süre kullandığımı hatırlıyorum
klavyenin azizliği
GKN MOTORS
çok sağolun arkadaşlar şimdilik ayak marşı idare ediyo en kısa zamanda verdiğiniz bilgiler üzerine harakete geçicem..
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
ben tiger 250 ye 25 ytlye sıfır marş motoru aldım fiyatı uygun yetkili servise götür 200 lük herhangi bir çin malının marş motorunu denettir, uymazsa başkasını denettir serviste ama çoğu uyar ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)