selam arkadaslar benim servis tarafından çözülemeyen bir problemim var suzuki kart tamiri yapabilecek birilerini tanıyan var mı ?
selam arkadaslar benim servis tarafından çözülemeyen bir problemim var suzuki kart tamiri yapabilecek birilerini tanıyan var mı ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Servis nasıl çözemiyorr
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
servise kalsa herseyi değiştirecek onları değiştirene kadar xx1100 alırım problemin kartta olduğu kesin ateşleme yapıyor fakat motor almıyor sorunu profesyonel kart tamiri yapan kişiler çözebilir diye düşünüyorum yoksa beyin ve bir kaç parça değişecek :(
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
Maslak sanayii sitesinde beyin tamircileri var, biraz araştırabilirsen bulabilirsin.
"Motosiklet Özgürlüktür."
bir iki yer buldum tavsiye amaçlı sormuştum şu şu şu kişiye gittim bu adam yapar gibi yorum gelir die yoksa google ye beyin tamiri yazınca bişiler çıkıyo elbet araştırırsam bulacağım kesin
arkadaslar işimi antalyada bir arkadas çözüyor tşk ler
ta antalyaya gitmene gerek yok
göztepe sanayide beyinci nuri usta die sor
kamyon beyninden motor beynine kadar yapamıyacağı tamir yok
nuri duygun
yada ziverbey gedizlerin 3 sokak arkasında ismail usta var
arap ismail, kendisi beyin tamiri yapmio ama sorununu çözer
GKN MOTORS
İstanbul'da Candeniz elektronik var.Yapamadıkları araç beyni yok neredeyse.Belki motosiklet beynine de bir çözüm bulabilirler.En azından sormakta fayda var.Sıfırı 1500 YTL olan araç beynindeki arızayı yaklaşık 2 saatte çözüp geri göndermişler ve sadece 60 YTL almışlardı.. www.candeniz.com
Ben insan beyni tamiri yapıyorum.
Beyin Cerrahıyım...
Cidden....
Üç boyoz bir kola
Zaten canlılar harici bir yerde de beyin felan yok.
ECU (Engine Control Unit) yani motor kontrol ünitesi.
teşekkürler
her gün gazate okuyorum nerdeyse, ama posta gazetesi okuyorum ondan olabilirmi
cidden
GKN MOTORS
http://www.sahibinden.com/motor_beyn...&keyword=beyin
şöle bi link vereyim gezinirken görmüştüm belki faydası olur.
Tamir ettiremez isen sana yurt disindan getirtitriz. Ikinci el daha uyguna.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
selam arkadaşlar ben muğla merkezden ybr kullanıcısıyım.motor henüz 4aylık olmasına rağmen yolda kaldım.motoru muğladaki yetkili servise götürdüm.Motorun bobin ve beyninin yanmış olduğunu söylediler.garanti kapsamına girebilmesi için ana bayiye rapor verilmesi gerekiyomuş bu gün fax çektiler.Ana bayinin bayram tatiline girdiğini ve ellerinde parça olmadığını motorun bayramdan sonraya kaldığını sölediler.ben devlet memuruyum biz bile çarşamba günü tatile başlıyacaz.Nasıl iştir anlamadım......
.............................
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Ağzınıza sağlık....
Başlığı yeni gördüm ve yorumlarımı yazma ihtiyacı duydum.
3-5 yarı iletkenden oluşan basit elektronik ünitelere bile beyin denmesine,
Basit çamaşır makinası program ünitesine beyin denmesine vs vs vs,
Fena halde gıcığım,sanki uzay teknolojisi,milenyum harikasıymış gibi tanımlanması çok garip.
Usta müşteriye döner ve der ki hııııım bunun beyni yanmış höööönnnkkk.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)