tiger 250 mi mct 250 mondial mi
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar acaba mondial mct 250 mi alsam yoksa tiger 250 mi biraz açıklarmısınız hangisi nereler de iyi dir farkları nelerdir eksileri nelerdir artıları nelerdir bende şu an jawa 350 twinsport var 91 model ama yakıt sorunu var biliosunuz çok yakar bunlar nasıldır sizce tşk ederim şimdiden
Reklamlar
-
istersen her ikisininde topicine bak derim ben.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
İkisini de kullanmadım ama bence tiger...
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
dostum baska motorlarada bakabılırsın ne dersın illede onlar dıyorsan kesınlıkle tıger derim kanımca artısı eksısıne fazla takılma mct cok sorunlu bı motormus göruytoruz cevremızden ondan dedım tıger baya basıyormus fakat tıtresım sorunu varmıs e o kadarda olsun tek sılındır soncuta bence tıger daha guzel görunume sahıp neyse gerekenlerı yazarlar zaten hadı eyw
-
tiger
bende öle düşünüom ama hani biraz daha ucuz diye düşündüm.mct 250 sadece görüntüsü güzel sesi güsel ama sağlamlık yok çok kötü.benim alabileceğim 2000 ytl civarı bunlardan iyi 250cc başka motor ne tavsiye edersiniz.tiger en uygun kaça bulabirim acaba.
-
YAHU YERİ BURASI MI ALLAHAŞKINA YA!!!!! TEKNİK BİLGİLER KISMINDA MOTOR KIYASLAMASI MI OLUR!!!!!!!!!!
-
sky_forever adlı üyeden alıntı
YAHU YERİ BURASI MI ALLAHAŞKINA YA!!!!! TEKNİK BİLGİLER KISMINDA MOTOR KIYASLAMASI MI OLUR!!!!!!!!!!
modLar uyuyOdur bu saatte sabaha gereken yere alırlar topiCi
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
hangisini sevdiysen en iyisi odur.....................şimdiden hayırlı olsun arkadaşım
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
tabiki tigar derim çünkü mct nin derdi çok fazla veen önemlisi şanzımanı çok çabuk daıtıyo.
ama her iki ihtimaldede jawa yı çok ararsın buna emin ol
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
2 side aynı p.k Mct tel jantlı ..onu tercih ederdim.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
tiger tabiki Kanuni derim baska bişe demem
-
kesınlıkle tıger 250 tartısmasız tek gecerım bu motor bır hafta ıcınde 2000 km yaptıracak kadar keyıflı konforlu kesınlıkle tıger hanı ben kullanıyorum ordan bılıyorum
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
9200 km yaptım 1 yıl oldu hala erken midir bilmem ama burda bahsettiğiniz kadar da sorun yaşamadım ben. öyle kışın motoru paketleyip de evde tutan birisi değilimdir. ne şanzıman dağılması ne de başka birşey yaşamadım. özelilkle de ikisini kullanmayıp da yorum yapan insanları pek anlayamıyorum. Bence bahsedilen sorular kullanımdan kaynaklanıyor. Ben hem tiger görüyorum hem de mct hatta kawasaki en500 BMW f650 gs Suzuki gs500 honda goldwing gl1000 . benim düşüncem, her ikisinin topicine bak. sorunlar ortada. çözümler belli.
@ozkanozmen kardesim kimden ne şikayet duydun da dandik diyebiliyorsun? Biz başımıza iyi yada kötü ne geldiyse yazıyoruz topicimize ama tiger kullanıcıları nerde? Ben bir kere takozlara bakmadığım için arka stoperi kırdım. o sebepten yolda kaldım. Başka da yolda kalmadım. Ben sana şunu al bunu al demiyorum iyi araştır ama birini alırken de öbürünü -mışlı -muşlı kötüleme. gel bizim topice sor. geyik olsun diye yazmıyoruz oraya.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
ya ya sen bilin ama ben derim onlara vercen parayı git honda tvister 250 ye ver ikinci el al gücü altında hisset
-
Arkadaşım öncelikle yok onu alma bunlarada bak muhabbetini hiç sevmem madem iki model arasında kararsızsın seni bilgilendirmek isterim.
Benim düşüncem kanuni mondiale kıyasla daha iyi bi marka mondialin 250 mct en patlak veren modellerinden biridir.
Tiger ı tercih etmni öneririm
Honda Hayat Onda , No more :cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)