keeway matrixlerin kronikleşen sorunu
-
arkadaşlar oncelikle cok geniş bi araştırma yapmadım ama son zamanlarda cok fazla duymaya basladım ve benimde başıma geldi
motordan ince ince tıkırtılar gelmeye başladı servise goturdum motoru soktuk eksantrik mili ve marş rolesi daalmıs bi vaziyetteydi
bu benim kullanımdan kaynaklanan bi sorunum biyerde fakat benimle brlikte 2tane daha matrix vardı aynı sorundan dolayı serviste ki bitanesi daha 1000kmdeydi
bu aslında ustanın lafıydı matrixlerin kronik sorunu olmaya basladı bu die
ii olansa garanti kapsamında tabi 2ay kadar parca beklicek vaktiniz varsa
true love..
Drift Religion
Reklamlar
-
abi kacbındeydı senın motor.
ben yedı bındeyım daha hıcbı sorunla karsılasmadım.uc kerede kaza yaptım yerde yuvarlandım tas gıbı motor.sadece bugun sınyaller takılı kaldı .akuyu sokup taktım duzeldı.pek sorun cıkaran bı motor degıl.
-
departed adlı üyeden alıntı
abi kacbındeydı senın motor.
ben yedı bındeyım daha hıcbı sorunla karsılasmadım.uc kerede kaza yaptım yerde yuvarlandım tas gıbı motor.sadece bugun sınyaller takılı kaldı .akuyu sokup taktım duzeldı.pek sorun cıkaran bı motor degıl.
gercekten saka gibi ama bnde 3tane kaza yaptım motora cok bişey olmadı taş gibi diodum 6900de (bakımdan dolayı net hatırlıyorum) flaşörüm bozuldu sinyal takılı kaldı degiştirdim onu basit bi sorundu smd 12000de motor eksantirik mili ve marş solesi daalmıştı motoru actık baktım diger motorların parcalarınada baktım durum aynıydı
ve parçaların fiyatları
eksanitik mili 78ytl
marş rolesi 95ytl
garantiden beklersen parcayı ordaki motorlardan birinin geldigi gunu biliyorum 1bck ay oldu hala gelmemiş parça motomaxtan
kullanma klvzndaki max hız 88km eger bunun üstünde kullanıyorsan motordan ince ince bi tıkırtı gelmeye başlarsa ki insallah gelmz hafife alma bunu..
true love..
Drift Religion
-
slm kardeşlerim_
matrıx kullanıcı sı olarak 2 defa motor ile kaza yaptım.Allah korudu
şuan 7500 km deyim ufak tefek sorun dışında büyük bi sorun olmadı
sorunları sıralarsak
1.uzunları gösteren ampül ilk 900km de patladı.değiştirdim ücret 5 ytl idi.
2.2250km de_arkada hava filitresini tutan demir gibi bir parça var o kırıldı.oda değişti garantiden
3.ise 6500de buji değişti
bunun dışında periyodik bakım hariç hç bir sorun olmadı gayet kaliteli bir motor sağlam yapıya sahip
servis ise anında ertesi günü parçaları geliyor.
Allah hepimizi kazandan korusun..
saygılar
-
evet matrixler cok guzel,ben almadığıma çok pişmanım :(
-
arkadaslar ıkı ay once yazmıstık bunları .suan 9500 deyım motor yag eksıltmeye basladı.duman cıkmıyo eksozdan ama devamlı yag eksıltıyo sekmanlar bıttı herhalde.ama 10000 e yaklasan motorda suana kadar parca degısmedım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler