Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yeni Motorum Ve Sorularim

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Ronny
    Motoru Dun Aksam ustu Alabildim.Sandiktan gozumun onunde actilar montte ettiler ama aklima takilan sorular var motor vites ile ilgili yardimci olursaniz sevinirim...Jinlun JL 125C (HONDA CBF 150 Benzeri)
    1)İlk 300km motor alissin bu nedenle sabit hizla gitme gaza bogma 1-2yerine 1-2-3-4gibi kısa aralıklarla vites yukselt dusur dediler dogrumu?
    2)Montaj esnasında usta bos lambasi var gostergelerin altinda N yaziyor onu takmamis yani ekrani var orda 1-2-3yazmiyorsa bosta oldunu oyle anliyorum farkedermi ?
    3)Sag yan cep yanlis takilmis SIKISTIRILMIS sag sol yan cepleri nasil sokebilirim hatta koltuguda kaldırmak istiyorum ne var bakayim
    4)1-2 derken aradaki bosu atladigim oluyor ne kadar gerekli yani vitesler ust uste 1 yarim basarsan bos tam basarsan 2-3-4-5seklinde inerkende tersi 5-4-3-2-yarim basarsan Bos tam basarsam 1 ben genelde bosu atliyorum hiz duserken cikarken ne kadar zararli?
    5)Motor suan 25km de aldigimda 20km de idi bi 5te ben gittim motor kismi alev gibi ya 5km de boyle alev gibi olmamali sizce?
    Neyi Beğenip Seçersen Seç,Aklın Hep Seçemedigin de Kalır :-(.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mobilet 52cc
    1/ bence yalnış abi motorun alışması için boğmakmı lazım zincirimi koparmak istiyorlar
    2/N boşta olucak 1-2-3 olmadımı boştadır olmaz kardeş
    4/ sırayla düşürmelisin kardeş bende 5ten direk boşa almak vites kutusuna zarar verir dişliler zarar görebilir
    5/Motorun hararet yapması yağına ve yaptığın devire göre değişik normal olarak karsılıyorum hava soğutmalı ne kadar dinlenirse o kadar kardır onun için senin alet 4 zamanlı olsa gerek kardeş benim rx 115im 2 zamanlı uzun yola göre daha fazla şişecek ve ısınacaktır...
    [COLOR="Pink"]63AH057[/COLOR] [COLOR="Magenta"]Modifiye [/COLOR][COLOR="Plum"]Bizim [/COLOR][COLOR="Red"]İşimiz[/COLOR]

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    Dİkkat Dİkkat HİÇbİr Motor 5kmde AteŞ Gİbİ Olmaz Isinir Ama Bunun Bİr Derecesİ Var AteŞ Gİbİ DedİĞİn İÇİn Çok Fazla IsinmiŞ Kabul Edİyorum YaĞini Kontrol Et EĞer Sorun Devam Ederse Servİse Gİt Ve Davanda Israrci Ol Servİs Senİ BaŞindan Atmak İsteyecektİr Vİtes DeĞİŞİklİĞİ ArkadaŞin DedĞİ Gİbİdİr N Olmamasi SaÇmalik Öyle Şey Olmaz Hemen Senİn Motorun Aynisindan Bul Ona Bak Servİse Sor SoruŞtur BoŞta OlduĞunu Anlamadan ÇaliŞtirmadan Tutta Yol Durumuna GÖre Park Ederken Bİle Çok Sorun Olur Sana

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler