Harika bi tasarım olmuş ya
Harbiden 10 Numara bi fikir...
Zaten motorun tasarımı harika, bi de bu modifikasyon sonrası aşık olmamak elde değil
Harika bi tasarım olmuş ya
Harbiden 10 Numara bi fikir...
Zaten motorun tasarımı harika, bi de bu modifikasyon sonrası aşık olmamak elde değil
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
BEnce çok yaratıcı bir fikir olmuş polisaj da gayet mukemmel...
harika...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
emeğpine sağlık.... birazcık custom olmuş, iyi olmuş...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu kadar kişi beğenmiş ama ben ayrı bir sınıf olduğumdan galiba beğenmedim.Orjinal hali kuyruk altı eksozlar bence daha güzel duruyor.Yapılan eksozda bence pek estetik değil.Böyle uğraşacağına orjinal yandan çıkış eksozlu bir suzuki alsa daha iyi olabilirmiş.Tabi herkesin kendi zevki.Zevkler tartışılmaz.
itina ile kaza yapılır
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
güzel bi çalışma sonucu ortaya harikalar çıkmış
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
mete_han abi hemşeriyiz desene bende salihliliyim çok sevindm bak
harika bir çalışma ve eskisinden daha güzel olmuş emeğinize sağlık
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
adam hakkaen güzel yapmış ya helal olsun..ses falanda güzel bi boğuk ama tok harbi bravo
bende benim fazere yandan egzoz yapayım mı şimdi
eline saglık abi böle bi ekzoz replicaya (emrah'a) da lazım handa civic ekzozu var aprilla rs50 de cok pis ses yapıyo
.....
o egzos adama altı beygir veriyo ben yapacam aynısından
cooqgzl olmusselinize sagliq.
Don't Drink & Drift! :bounce:
yapa begenince ben birşey diyemem ama ben olsam teneke koymam o motora tabi bu benim şahsi görüşüm haricinde sinyal v.s süper olmuş..
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
mete_han abi çalmışın çırpmışın ama işini de bilion haaaNeyi çalcağını iyi biliyon valla.Teşekkürler abi,operasyonu yapan abiyede başarılarının devamını diliyorum süper olmuş
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ozaman performans icin uretilen tum parcalarin motora zararimi war?
Don't Drink & Drift! :bounce:
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Üç boyoz bir kola
gerçekten orjinal olsa ancak bu kadar güzel olurdu.yapan arkadaşın ellerine sağlık.bide orjinal resmini koysaymış aradaki farkı daha iyi anlardık
mete_han abi bakta gör abi adamlar nasıl yapıyor senin gibi bidonla uğraşmıyolar
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)