motorlarda alarm sistemleri
-
arkadaşlar motoruma alarm taktırıcam malum antalya artık istanbul'dan beter diyorlar. 3 gündür şöyle bir dolaşıyorum 75YTLden aşağı inen yok. Ya arabaya bile 100YTL ye takılıyormuş benim motora neden 75 anlamadım gitti. Sizce YAMAHA YBR-125'lik bir motora alarm sistemi kaça takılır?
Reklamlar
-
Burdur'da 25 YTL idi ..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Burdur'da 25 YTL idi ..
Senin söylediğin sadece takma ücreti sanırım, arkadaş yazısında verdiği fiyat hem alarm hem işcilik ucreti dahil fiyat bence 75ytl normal alarm lar 45/50ytl zaten işciliğide 1/1.5 saat sürer heralde.
-
istabulda 35 ytl ye alarmı satıyorlar.ama montaj ı ne kadar sormadım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
istabulda 35 ytl ye alarmı satıyorlar.ama montaj ı ne kadar sormadım
nerede bu yer
ben taktırmayı düşünüyorum çünkü
en son DnB ye sorduğumda montaj dahil 80 ytl fiyat verdiler bana.
kalitesini bilmiyorum ama bayaa uzaktan etkiliyordu kumandası...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Babaçi nerde bu 35lik alarm,nerde satılıyo.Ben 160.-YTL verdim Daytonada Metin
usta otocode diye şifreli bir alarm taktı bu en kalitelisi dedi,alarm motoruda kitliyor şifre olmadan anahtar olsa bile çalışmıyor ama ne olduğunu bilmiyorum
benim şansımamıdır nedir siren durmadan bozuluyor beşinci kere siren değiştirdim
gene bozuldu geçen sefer komple alarm değişti fayda etmedi ne yapacağımı
bilemiyorum
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
İzmir fiyatı:
En kalitesizleri: 25 YTL,
En kalitelileri: 110 YTL
Buyrun seçin
Not: Otokod u denedim, işin içinden çıkamadım, ve benim motorda nasıl takılabileceğini de firması bile bilemedi.
(Minimum bir montaj yapmak istemiştim, hani immobilizer falan olmasın, sadece sarsıldığı zaman çalsın)
Daha doğrusu aldıgım yeri aradım, onlar firmanın telefonunu verdiler, firma da bana bir usta nın numarasını verdi (!)
aradım tamirhaneyi, çıkmış, cebini verdiler. cebini aradım, bana firmayı aramamı söyledi usta.
O noktada patladım, alarmı kutusuna koyup iade ettim.
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
moblyete göre alarm varsa alırım ne kadar olursa
-
arkadaşlar denizli nur motorda takma dahil 50 ytl toplam.ancak alarm spot ona göre
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)