http://img153.imageshack.us/img153/9...r8yg2gb8kz.jpg resme bakın
süper olmuş bi yerde gördüm sadece resim vardı, ben nasıl yaptırabilirim, yada bilen bi usta varmı :D
agalar işi çözdüm :D
abicim ybr deyip geçmeyin :D motorun hakkını verin
http://img153.imageshack.us/img153/9...r8yg2gb8kz.jpg resme bakın
süper olmuş bi yerde gördüm sadece resim vardı, ben nasıl yaptırabilirim, yada bilen bi usta varmı :D
agalar işi çözdüm :D
abicim ybr deyip geçmeyin :D motorun hakkını verin
Bence Photoshop olmuş
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
cbr değilde R6 nın eski kasasıını andırıyor
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
YBR6 yeni konsept
25 karakterli konsept
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Çok güzel bir photoshop çalışması
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
evet.. güzel bir photoshop çalışması..
dikkat ederseniz commuter çalışmasında fonda bir renk problemi var...
ellerine sağlık yapanın....
Herşeye rağmen güzel olmuş granaj döktürülerek yapılabilir aslında cbr dan da kaslı olur
Grenajların, motosiklet üzerindeki etkisi ortada.Güzel bir çalışma olmuş...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Ön taraf race, arka taraf streetbıke olmuş.Yakışmamış...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
valla yakışmış bence motorun havası değişmiş ama böle bi kalıp çıkartırmak bile milyarlar tutar hazırı yoksa çok zor umarım ybr kulanıcılarıda bayram eder
[B]ölümden korkanlar asla gerçekten özgür olamazlar[/B]
valla tarz olmuş süperben de kendi makinama böyle şeyler yapmak istiyorum ama şu foto shop olayına aklım ermiyor
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Çok komik olmuş...
Altı kaval ustu seshane
Ayrıca bu işi ben yapıyorum... photoshopta
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu grenaj gerçekten ybr ye uygulansa bide radyatör ister yoksa sürekli hararet yapar...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
cbr deyil yzf r6 ............................................
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
arkadaslar bu ondekı yamaha crypton un onu arkası ıse ybr ıkısını karıstırmıslar yanı on taraf cup arka taraf commuter ( 2. resım )
geçen sene de yayınlamıstı bi arkadaş...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
1. resimdeki bi ybr olsa yo k satar cokk hosuma gıttıı 1 dkk dusummem alırdım..
uyduruktan teyyare selam söle o yare YANİ yamaha akıl edememiş vallahi helal olsun size
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)