Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Asya sahipleri servislerden memnunmusunuz

REKLAM ALANI
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    arkadaşlar ben motoru daha yeni aldım fakat aldığıma çok memnunum,almadan önce anlatılanların hiç birini yaşamadım parayı verdim makineyi 2 gün sonra teslim aldım ve en önemlisi servis ilgili hiç sorun yaşamadım, bir kaç problemim oldu açıp sordum ve önemli degil bakımda hallederiz cevabı aldım , yani arkadaşlar aldığıma çok memnunum birde yakıt meselesi aldıgım gün 10 ytl kurşunsuz aldım ve 120 km yaptım baktım depoda benzin var ama ne olur olmaz diye 10 ytl daha aldım ve depo nerdeyse fullendi tahminimce 20 ytl'ye en az 280-300 km arası yapar gibi buda km'de 7 ykr ( 70,000 tl) eder ve süper birde rodajda şu an.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asyamotorclub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS150T
    daha servislik bir durumumuz olmadı ama maslaktaki servis biraz uyduruk kaydırık gibi geldi onlarda beklemedikleri bir satış karşısındalar yerlerini büyütüyorlarmış bence bu gidişler 1-2 tane daha yer açılacak gibi rekabet kalite getirir düşüncesi ile beklemedeyim.

Herkese kazasız sürüşler...
    [url]www.asyamotorclub.com[/url]

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar motorlar yeni olabilir ama servisler yeni deil bu adamlar daha önce manav deildi daha öncede motor tamir ediyolardı şimdi asya servisi oldular ama motorlar henüz yeni her motorun kendine has sorunları vardır servislerde bazı sorunlarda önceleri yetersiz kalabilir bu zamanla aşılacaktır asyamotorclub,
    unda dediği gibi bir kaç servis daha açılınca rekabette olacaktır
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    Izmir deyim, Niran'in 1. sanayi deki servisinden cok memnunum. Umarim boyle devam ederler.

erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Rx3i Evo 2016

tek kelımeyle

muğla fethiyedekı gulen motordan HIC MEMNUN DEĞILIM

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı solo_ adlı üyeden alıntı
    Izmir deyim, Niran'in 1. sanayi deki servisinden cok memnunum. Umarim boyle devam ederler.
    Bende İzmir deyim dolayısıyla Niran motora götürüyorum.Bende memnun olmakla birlikte adamların işlerinde çok usta olmadıklarını da söylemeden edemeyeceğim(tamir ekibinin).Genellikle deneme yanılma muhabbetiyle yapıyolar tamirleri.

BBRR demiş ki;
    arkadaşlar motorlar yeni olabilir ama servisler yeni deil bu adamlar daha önce manav deildi daha öncede motor tamir ediyolardı
    Bak işte ben ondan çok emin değilim bence bi kısmı daha önce manavdı... Hatta kasap...

istanbul pendik teki servise 1000 bakımına gitmiştim, gayet güzel ilgilendiler. memnun kaldım yani

ozzyville - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X8 200
    İstanbuldayım, Göztepe servisinin baştan savma ilgisini hiç beğenmedim, yarın Maslak'a bırakıcam motoru, umarım onlar daha ciddi bir şekilde sorunla ilgilenirler.

genera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x city 2013
    kesinlinkle ozzyville' e katılıyorum ist/göztepe servisi çok kalitesiz ilgisiz ve baştan savma çalışıyolar...

Brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS 250 sym
    maslak servis çokkk. iyi

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    birde sor motordan memnunlar mı ? memnunmusunuz motorlarınızdan arkadaşlar ?

stenza, gayet iyi canavar gibi calışıyor

ozzyville - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X8 200
    walla ben çok memnunum, çok kaliteli motorlar olmadığı kesin, ama fiyat/performans+kalite bence yeterli, çok kalitelisini istiyosanız, 8-10 milyar werip burgman alıcaksınız

ozzyville, gidebilirsen pendik servisini de dene. bayaa ilgili ordaki arkadaşlar..

GokhanWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150-T1
    1000 bakımına gittiğimde adama hızlanırken motordan tıkırtı geliyor gazı bırakınca kesiliyor diyorum servis sorumlusu bana o olay psikolojiktir dedi ve forma ağrıza olarak yazmadı. Nasıl Memnun Olurum ki??

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    arkadaşlar servisten memnun kalmayanlar pendik'deki servisi denesinler, adamlar baya bi ilgileniyorlar memnun kalmama gibi bir derdiniz olmayacaktır.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

yasin77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor 150 T1
    Arkadaşlar ben İzmirdeki servisten memnunum fakat, motor beni bu aralar çok üzüyor. Çin malı olduğu için servistekilerde sorunu bulmakta zorlanıyorlar, fakat hepsi iyi niyetli çocuklar. Şu an motorun marş problemi var ve çalışmıyor. Motorun uzun ömürlü olduğunu zannetmiyorum..

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Asya forumu nasıl 57 sayfa oldu

nokta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zat 150 mavi
    arkadaşlar Gamze Özçelik'gin görüntülerini merak ettim nerden buluruz? bilen var mı?

droral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 125T, Kymco Grand Dink 250, Honda Today
    Arkadaşlar merhaba, ben Haojin-Asya Motorun Ankara bayi ve servisinden çok memnunum. Gerek motoru alırken, gerek sonrasında ufak bir grenaj müdahalesinde, ciddi bir maddi kaygı gözetmeden zamanında teslimata önem veriyorlar.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler