Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yamaha dt 125 için yardım

REKLAM ALANI
    gifted74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İntegra
    merhaba bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
    bir yamaha dt 125 im var tatvan dayım
    burada bir bir arıza oldu ve motoru siirt e gönderdim
    başkada yer yok buralarda
    aletin krank kolu değişecek dediler piston ve sekman gerekiyordu zaten
    ama fiyat öğrenmek istiyorum motoru gönderdik ama hala haber yok acaba fiyatı nekadara olur bu parçaların teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    piston sekman dedinmi bide krank mili var oh ne diyeyim 500 ii ihtimalle
    atmıyorum benim motorda 125 cc cros piston sekman piyano eksantirik mili ve rulmanı haliyle motor açıldığı için conta ve keçeler deişti kısacası motor rektifiye oldu işçilik malzeme 500-600 arasında tuttu motor tam 2,5 ay yattı metro motor saolsun şu an sattığı motorun parçası elinde yok
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

DT125

slm
    kullanılan parcaya gore degisir.piyasada japon malı orjinal parcalara alternatif daha uygun çin malı piston ve kollar mevcut.

merhaba arkadaşlar

bende bi dt kullanıcısıyımm benimde aynı sorunlarım vardı ben kendim hallettim kendimde anlıyorum motordan dt nin motoru yamaha 135 aynısı bi iki farklılığı var 135 krankları ve kolları aynısı iki zamanlı için 135 ikinci el parçalarıda piyasada çok iki zamanlıysa hiç uraşmana gerek yok 135 parçalarını al tak motorda çok basit zaten detye esinlenerek yapılmış ya maha 115 135 serileri ben yaptın mükemmel oldu motor yere basmıyo valla bide turbosu olsa dokunmayın kefine

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler