asyamla yaklaşık 300 km.lik yolculuk yapmak istiyorum.sizce kalitesi buna yeter mi?asyrıca motora 98 oktan benzin koymak istiyorum bunun bir zararı warmıdır?
asyamla yaklaşık 300 km.lik yolculuk yapmak istiyorum.sizce kalitesi buna yeter mi?asyrıca motora 98 oktan benzin koymak istiyorum bunun bir zararı warmıdır?
Sevgili Sertaç 300 kmlik yol motoru ve seni ziyadesiyle yorar. O yüzden sık sık mola vererek bu sorunu aşabilirsin. Yolda çıkabilecek sorunlar hakkında birşey diyemeyeceğim. Hayırlı yolculuklar.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
olur neden olmasın yeterki sen ben giderim de inan karsada gidersin merak etme yola çıkan yolda kalmaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ya her ihtimale karşı gideceğin güzergah üzerinde nerde tamirci servis var onu belirle yanına ne alabilirsin onu belirle ona göre çık ama 50-100 km arası mola vererek gidersen hem sen hemde motor için iyi olur kanaatindeyim......
RUHLAR HÜR OLMADIKÇA BEDEN YAŞAMAZ...
arkadas1m bence motoruna 98 oktan koyma cunku bi cok arkadasta bunu soyluyor . cunku motor bunu zor yakiyor ve benzin eksoztda alev al1yor bilmioyrum k1sa bi aciklama oldu belki yanl1sta oldu ama okudugum bi yaz1da boyle diyordu sen en iisi 95 oktan kullan
Arkadaşım tecrüben yoksa hiç yola çıkma kendinede başkasınada yazık edersin.yok eğer çıkacağım dersen en az 50km de bir mola ver.Mola vereceğin yerleri işaretle ve tespit et.mümkünse gece yol yapma.istirahat et.her türlü ekipmanını yanından ayırma.beni ara tecrübelerimi aktarırım sana .
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
arkadasim diger arkadaslar sana gerekeni soylemisler.. acizane tavsiyem tedbirili olmak.. motorcunun en buyuk dusmani kardidakine ve bilhassa kendine guvenidir.
1977 den beri motor kullaniyorum.. binlerce ve gunlerce km yaptim..yavas ve tedbirli gidildigi taktirde 300 degil 3000 yaparsin..iyi yolculuklar seyahat donusu haberlerin ver...
arkadasım benımde as 150t motorum var.800 km de.ben hıc duraksız 180 km gıttım.ve hıc bır sorun olmadı.motorun cekısı ve yakısı gercekten cok ıyı.ama ıscılık az dandırık ama bu fıyatada bu kadar olur.ben super benzın kullanıyorum.ama tek sorunum on taraftan gelen sesler.onlarıda 1000 km bakıma gıtttıgımde hallettırecegım ınsallah.ıyı surusler...
tecrübe nasıl olacak şehir içi kullanım şehir dışında tecrübe yapmaz illaki uzun yola çıkacaksınki öğrenesin hem 50 km de bir durulurmu o zaman niye 150 cc bir motor alsın mobiletle de gider o şekilde izmir marmaris arası 270 km senin hesapla tam 5 kere mola vermek lazım her mola en az yarım saatten 2.5 saat ortalama 70 km sürat oda eder 4 saat toplam 6.5 saat hız ortalama buysa 2 mola kesinlikle yeter arkadaşlar uzun yoldan korkmayın motor şehir içinde daha çok hararet yapar daha çabuk şişer uzun yolda motor daha rahat olacaktır kurallara uyulup yeterli teknik ekipmanla 300 km civarındaki mesafeler 150 cc motorlarla rahat rahat gidilir ve çokda zevk verir araba gibi deildir biraz fazla yorar amaArkadaşım tecrüben yoksa hiç yola çıkma kendinede başkasınada yazık edersin.yok eğer çıkacağım dersen en az 50km de bir mola ver.Mola vereceğin yerleri işaretle ve tespit et.mümkünse gece yol yapma.istirahat et.her türlü ekipmanını yanından ayırma.beni ara tecrübelerimi aktarırım sana
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yoruldugunu ve motoru yordugunu hissetiğin an mola vermek heralde en iyisidir nolursa olsun çok dikkatli ol ve ark.ların dediği gibi bütün yol üz. servislerin telefonunu yanına al hayırlı yolculuklar...
slm millet ilgilenelere satılık yamaha rxking motor war 135cc ve km de 180 cıkıyo 5ci vitesde modiyfiyeli ve 2000model ilgilenenlere msn esrarengis1@hotmail
YÜRRÜÜÜ BE KOÇUMMMM KİM TUTAR SENİ !!!! Hayırlı yolculuklar.. Biyerden başlamak uzun yol tecrübesine... Ama önce emniyet... Kaskını montunu giymeyi ihmal etme... Karşıdan gelen birinin acemi olabileceğini unutma ve asla gaza gelme.. Azimle işeyen mermeri delermiş...
lomar,
ya açsana bir başlık koy resim model km böyle motor satılmaz
parisli +1
bak tecrübelileri dinle sen
ya parisli haklısın ama ilgilenenlere msn adresi koyduğum icin pek fotoya gerek duymadım sendeki rx modeli geliba bizim motorlar kadar seri bir motormu 3viteste falan on kalkıyomu aslında satmak zor geliyo ama takas yanlısıyım cünki motorsuz yapamıyorum bide arkadasın ata sözü cok anlamlı
azimle işeyen mermeri delermiş .walla alemsin krdş.ne diyelim gecende trfye acık bir oto yolda yarış yaptık BMW 3.20 ARABA İLE ne yazıkki rakip sadece 500cc lik motorlardan sonra 4 tekerler bile ne yazıkki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)