2 zamanlı motorda yag tercihi
Reklamlar
-
19 Ağustos 2007, 14:44
selamlar eger bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin 2 zamanlı 2 silindirli bir suzuki gt 250 x7 motorum var motor 1980 model bu motorda sentetik yağ kullanmalımıyım sordugum tamircilerin bir kısmı kesinlikle kullan bir kısmı kesinlikle kullanma dedi
Reklamlar
-
19 Ağustos 2007, 14:49
Valla pek bir bilgim yok ama.. Benim motorumda 2 zamanlı.. Ben bu motorda Castrol 2T 2 Zamanlı Motosiklet Yağı kullanıyorum.. Bir keresinde BP'ninkini kullandım. Castrol ile BP arasında bir fark yokmuş.. Ama ben Castrol'ü daha çok seviyorum.. Çünkü Castrol ile daha az yakıyor motorum.. Üstelik performansıda çok artıyor..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
19 Ağustos 2007, 16:11
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Valla pek bir bilgim yok ama.. Benim motorumda 2 zamanlı.. Ben bu motorda Castrol 2T 2 Zamanlı Motosiklet Yağı kullanıyorum.. Bir keresinde BP'ninkini kullandım. Castrol ile BP arasında bir fark yokmuş.. Ama ben Castrol'ü daha çok seviyorum.. Çünkü Castrol ile daha az yakıyor motorum.. Üstelik performansıda çok artıyor..
son derece haklı benımde bır zamanlar yamaha bws 100 vardı ıkı zamanlı mobil yag onerıyordu uretıcı fırma ama ben castrol koydum bır muddet sonra ınanılmaz bır fark var makına daha sessızlestı tuketım azaldı daha az ısınmaya basladı bende kesınlıkle castrol derım ama senın dedıgın makına cıft sılındırmıs o yuzden yanıltmak ıstemem belkı farklı bır durum vardır.sen ustalara kulak asma senın de soledıgın gibi biri farklı biri farklı soler ama bence castrol uzmez senı bı dene derım ama sen bılırsın yınede
-
20 Ağustos 2007, 00:58
aboo ben bw's me bp koyuyorm cunku benzıncıye gıttıgımde (hep bp den alırım) onume o gelıyor o kadar buyuk fark oldugunu bılmıyordum bılsem castrol alırımkı zaten bundan sonra castrol alacagım saolun walla hem yakıt hem performans hem az ısınma dedınız benı 12 den wurdunuz castrol denııcem bı dahakıne bakalım ne olacak
-
20 Ağustos 2007, 01:08
castrol power 2t koyabilirsin litresi 17 ytl motor ciddi anlamda rahat çalışıyor
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
-
20 Ağustos 2007, 01:26
-
20 Ağustos 2007, 01:35
LeManiac adlı üyeden alıntı
castrolun power serisi 17 ytl normal castrol 2 t motosiklet yağları 8 ytl...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
-
20 Ağustos 2007, 01:37
yaf tmmda o kadarmı cok fark edıyor? 10 ytl kadar ?
-
20 Ağustos 2007, 02:06
LeManiac adlı üyeden alıntı
yaf tmmda o kadarmı cok fark edıyor? 10 ytl kadar ?
Vallahi ben yalan atmıyım arkadaşım yeri geliyo 20/50 yağ koyuyorum benim icin fark yok ama sekmanları asınmıs motora 2 zamanlı yerıne 20/50 yağ öneririm ama benzine iyice karısmasını sağlamak gerekiyo
-
20 Ağustos 2007, 23:27
bilgi sahibi olanlar yazsın lütfen sizlerin ne yag kullandıgınızı sormadımki
-
20 Ağustos 2007, 23:49
power 1 gibi yüksek kaliteli bi yağ kullanmana gerek yok
castrol 2t kırmızı şişe kullanman yeterli olacaktır fiyatıda makul
yanı jaso fb performans seviyesini destekleyen herhangi bi yağ motorun için yeterli olacaktır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler