Acil yardım bilgi tavsiye vs. kanuni deer 152 hakkında
-
13 Ağustos 2007, 12:48
merhaba arkadaşlar kanuni deer 152 marka bi motosiklet almak üzereyim heryerde bu motor hakkında bir sürü şey okudum ama net bilgi sahibi olamadım...
Alacağım motosiklet 2.el 2005 model 3600 km de kırmızı çok fazla kullanılmamış ilk sahibi mimardan kapalı garajda 1 sene kullanılmadan yatmış tozlanmış falan ancak motor 80 km hızı geçmiyor.Servisine götürdüm bakım yapılıp hava filtresi vs. değiştikten sonra 115-120 km/h ı rahat göreceğini söyledi motor gerçekten 3600 km de sorunsuz dedi.
Sizce 2.el olarak bu motor ne kadar eder almaya değer mi binimi rahat mıdır vs. tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim siz benim yerimde olsanız ne yapardınız....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Reklamlar
-
13 Ağustos 2007, 12:51
onu alacağına 2.el bir dylan al...
-
13 Ağustos 2007, 13:17
100 kilometreyi geçmez bende geçen sene kanuni racer vardı servise bir adam deer getirmişti bakıma onunla muhabbet ettiğimizde en fazla 100 daha fazla bayır aşağı zarzor biraz 100 ün üzerine çıkıyor demişti.Kanuniyi satarken hep öyle ya bayiiler yada yetkili servisler şişirir yok 120 ,yok %100 yerli üretim ama yalan kanma onların dediğine,banada öyle şişirerek satmışlardı kanuniyi.Şekli çok güzel motorun ona lafım yok ama mümkünse adama bakım masraflarını yarı yarıya ödeyelimde zaten kanuninin bakmımı 30-40 ytl geçmez sonra test edecem eğer gerçekten adamın dediği hıza ulaıyorsa alacam de.Bence kesinlikle kabul etmez ama sen yinede dene şansını.
Ona o kadar para vereceğine hondanın yamahanın çok güzel scooterları var hatta gilera runner bile bulma şansın var.Nacishane fikrimi sorarsan kanuniye pek bulaşma derim ama karar senin
-
13 Ağustos 2007, 20:42
yok mu arkadaşlar bi fikri olan ben ufak bi araştırma yaptım bu motoru kanuni üretmiyor cpi diye bi taiwan firması var üretimini o yapıyor almanya ispanya gibi ülkelerde birebir kendisi satıyor türkiyede ise kanuni getirip üzerine kendi markasını basıyor motorun üretimi çok kaliteli avrupada gilera lar ile bir tutulan bir marka cpi.Ayrıca malossi gibi scooter lara modifiye parçası üreten firmanın bu motora özel olarak üretmiş olduğu bir sürü parça buldum internetten motor şu an orjinalinde 12 bg ancak bunu 23 bg e kadar çıkarabiliyoruz bu parçalarla...ayrıca avrupada cpi gtr 150 adıyla satılıyor ve fiyatı 3450 dolar civarında yani türkiyede ucuz bile satılıyor diğer ürünlerin fiyat oranlarını kıyaslarsak....
Şimdi bu bilgileri göz önünde bulundurursak alınmaya değer mi arkadaşlar sizce yardımlarınızı bekliyorum....
-
13 Ağustos 2007, 21:10
eradnan adlı üyeden alıntı
yok mu arkadaşlar bi fikri olan ben ufak bi araştırma yaptım bu motoru kanuni üretmiyor cpi diye bi taiwan firması var üretimini o yapıyor almanya ispanya gibi ülkelerde birebir kendisi satıyor türkiyede ise kanuni getirip üzerine kendi markasını basıyor motorun üretimi çok kaliteli avrupada gilera lar ile bir tutulan bir marka cpi.Ayrıca malossi gibi scooter lara modifiye parçası üreten firmanın bu motora özel olarak üretmiş olduğu bir sürü parça buldum internetten motor şu an orjinalinde 12 bg ancak bunu 23 bg e kadar çıkarabiliyoruz bu parçalarla...ayrıca avrupada cpi gtr 150 adıyla satılıyor ve fiyatı 3450 dolar civarında yani türkiyede ucuz bile satılıyor diğer ürünlerin fiyat oranlarını kıyaslarsak....
Şimdi bu bilgileri göz önünde bulundurursak alınmaya değer mi arkadaşlar sizce yardımlarınızı bekliyorum....
kaca alıyosun motoru yazmamaıssın.
-
13 Ağustos 2007, 22:44
wllaha 2. el başka bi makina bula bilirsin en azından madein R.P.Ç olmazzzz
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
-
13 Ağustos 2007, 23:53
motor bana 2500 ytl maal olacak 300 ytl de satışına gidecek toplam 2800 ytl....
başka ne alabilirim kardeşim 2.el yaz onuda öğrenelim made in r.p.ç ne anlama geliyor...
-
18 Ağustos 2007, 17:55
Made in r.p.ç değil P.R.C yani çin malı işte 2.800 e yamaha ybr alırsın kardeşim bence daha iyi , ybr lerdede çekik gözlü abilerimizin eli değmişliği var ama sonuçta parçalar yamaha kalitesi. Made in Japan
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)