Mondial '50 MCT ye Ön Korumalık Demiri Taktırabılır mıyım?
Reklamlar
-
10 Ağustos 2005, 12:28
Arkadaşlar Merhabalar.......
Motoruma ön tekerlek arkasına korumalık gorevı goren demır taktırmak ıstıyorum..sanıyorum tam olarak bılmesemde bu demıre domuzluk dıyolar......
gecen gun bı yerde jınluna bu demırden takmışlardı...merak edıp servısı aradım ama jınlun servısı bana bu demırın mondıale uymayacagını soledı...ne alakası var bılmıyorum ama sadece benım motorda yerı bellı olan yere bıkaç vıda gecırıp takıcaklar bunun neden yapılamadını anlamadım....neyse acaba bana bu konuda yardımcı olabılcek bırılerı varmı....sırınevler tarafında oturuyorum evıme en yakın ve bu demırı takabılecek bı servıs yada yetkılı atıcı falan bılıyor musunuz...bılgılerını benımle paylasırsanız sevınırım ,tesekkurler......
Reklamlar
-
10 Ağustos 2005, 12:29
pardon 250 mct demek ıstemıstım baslıkta ama çıkmamış
-
10 Ağustos 2005, 12:43
yaw bı Allahın kulu yok mu cewap werebılecek
-
10 Ağustos 2005, 12:54
ya kardeş amma heycanlanmışsın . yok usta o demirden modial da yoksa yok demektir . jinlun sana nasıl taksın veya niye taksın mantıklı ol .
-
10 Ağustos 2005, 13:01
ya ama ben de dıyorum kı canım kardesım..baska takan yer warmı??
-
10 Ağustos 2005, 13:17
Sato kardeş jinlunun koruma demiri senin motoruna uymayabilir bu son derece doğal bir olay bu. İnternet üzerinden mondialin servis hizmetini veren bayilere ulaşıp orjinal koruma demiri bulabileceğin gibi bir demircide istediğin şekilde kendinde yaptırabilirsin.
Demiri mutlaka almanı veya yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim nedenini ancak asfaltla buluştuğun zaman anlayabiliyorsun
-
10 Ağustos 2005, 13:26
Süper Moderatör
Olmadı git Sirkeci'ye kesin uydururlar bir şey, ama orda takmayabilirler. Parçayı bulda takması kolay, altı üstü bikaç tane vida sıkıcan
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
10 Ağustos 2005, 13:48
motoman kardesım zaten bu demırı ıkı gun once motordan dusup yere kapakladıgım ıçın ıstıyorym.....çok sağolun arkadaslar tesekkurler...
-
10 Ağustos 2005, 13:54
sato görünmüyordun bacım ortalıklarda yinemi vukuat var: yav bu mc kullanıcılarının içinde dünya bi yan s en bi yana yane:D
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
10 Ağustos 2005, 14:23
evet domuzluktan bende taktırmak istemiştim ama başka motorlarınki uymadı,galiba özel yaptırmak zorunda kalacağız..Ama illaki uayn bir cruiser modeli çıkar,fiyatıda pahalı olabilir...
-
10 Ağustos 2005, 15:22
burdaki servisin dediğini göre mondial 250 mct ler için koruma demiri henüz piyasada yok, ağustos sonu, eylül başı gibi memlekete gelecekmiş.
sabrın sonu selamet derler ya, bekleyip göreceğiz ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler