Motorsiklet galeri veya mağazaları
Reklamlar
-
09 Ağustos 2007, 15:06
Selam arkadaşlar. İstanbul' da bildiğiniz böyle motosiklet satıcılarının yanyana veya karşıkarşıya yakın bol bulunduğu bir yer biliyor musunuz? Böyle bir yer var mı? örneğin vatan caddesi üzerindeki otomobil galerileri veya satıcıları gibi. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
09 Ağustos 2007, 15:12
Super Moderator
Kızıltoprak , Sirkeci ve Şirinevlerde çoğu motorcu yanyanadır.
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
09 Ağustos 2007, 15:32
KıZıLToPRaK diye duymuşştum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
09 Ağustos 2007, 17:08
şirinevler birde galiba fenerbahçeye giderken oralarda bi yerlerde vardı ya
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
09 Ağustos 2007, 17:26
Acele etmeyin motor almanın incelikleri yazımı mutlaka okumalısınız...
şimdi yazdım az önce...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
09 Ağustos 2007, 17:54
Aksaray'dan Millet caddesine gir, Fındıkzade ve Topkapı'ya giderken sağda da solda da motorcular var.
-
09 Ağustos 2007, 18:39
Kızıltoprak'da bulabileceğin markalar ; Honda, Kawasaki, Suzuki , Yamaha, Vespa,Gilera,Piaggio, Peugeot, Harley,Ktm,Ducati,Hyosung,Kymco ve bol miktarda her telden 2.el motor
-
tesekurler arkadasım bızı bılgılendırdıdın ıcın ızmırdekınlerı bılen varmı arkadaslar varsa link göndersınnn
-
kızıltoprak full motosıkletcı arkadasım fenerbahce stadının sağ tarafı
-
kızıltoprak... bostancı kadıköy istikametinde giderken kızıltoprak shell benzin istasyonundan 100m sonra sağda baya var satıcı firma, ve tabi karşı tarafında da.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)