arkadaslar sizlere bişey sormak istiyorum almayı dusundugum bi motor var acaba degermi bilgisi olanlardan bilgi istiyorum markası BİSAN PASİFİC 125cc teknik ozelikleri www.bisan.com.tr/lifan/pasific.htm bilgileriniz için simdiden tesekurler
arkadaslar sizlere bişey sormak istiyorum almayı dusundugum bi motor var acaba degermi bilgisi olanlardan bilgi istiyorum markası BİSAN PASİFİC 125cc teknik ozelikleri www.bisan.com.tr/lifan/pasific.htm bilgileriniz için simdiden tesekurler
Arkadaşımda var yaklaşık 3.5 aydır kullanıyor basit problemler dışında bişey çıkartmadı ona.Bana diğer çin mallarına oranla daha sağlam geldi açıkcası.Ama tekerlerinin küçük olması çok dikkatimi çekti bu bence bş dezavantaj.Bende t1 var benim motorla kapıştırdık t1 açıkara fark koydu.Ama genede benim motordan daha sorunsuz bi motora benziyor.Zaten o da tavsiye üzerine almıştı ona tavsiye eden adamda yaklaşık 4 aydır kullanıyor.Biraz daha araştır ama o fiyata alınmayacak motor değil sonuçta diğer çinlere görede daha iyi gibi pasific.Birde arkasında ne olursa olsun bisan var... .
kardes bak ne dıyım.motor guzel.ama 90 dan sonrasını pek goremıyon.ayrıca 3. ayda 2 kez egzos degıstı.benzın samandırası degıstı.ayaklık cıvatası koptu.bunlar benım basıma gelenler.motor benım deıl ama hep ben ılgılendım.sımdı tıkır tıkır calısıyo bakımlardan sonra.dusunursen 2 000 ytl ye satılıyo o motor.
saolun arkadaslar peki bana onere bileceginiz bi motor varmı
Evet bence de bisan önemli bir faktör olabilir ama 2.380YTL çok bana göre.
Üzerine 300YTL daha koyunca Honda Beat alınır. Onun arkasında da HONDA var tabii.
dimitraki,
Valla ben kendi motorumu bilirim. Ama önerme konusu tehlikeli. Sen ilgini çeken motorlar hakkında sahipleri ile görüş bu sitede bunu kolaylıkla yapabilirsin...
\"Turkish Choopers\"
Önerebileceğimiz bir motor yamaha , kawasaki gibi bir marka, enduru alırsan iyi olur.Yamaha dt,dtr 125 cc ,Şartların elverirse daha üstünde silindir hacmine sahip bir kros önerebilirim.Hiç olmazsa jw yada mz alsan,yola çıkarsın hiç olmasa.
Saygıylarımla
saolun arkadaslar
hayatım motorsiklet alıcaksın bisiklet değil...
sevgiyle kal...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben 3 gündür bisan pacific 125 kullanıyorum.tabii ki daha iyi kötü bir şey söyleyemem ama izlenimlerimi aktarayım belki yardımı olur.
motor çok büyük ve uzun.rahatlıkla 2 kişi biniyor.ben 100 kiloyum ve motorda çok rahat ettim.dün annemle beraber bindik toplam 160 kilo olduk ağırlık artınca biraz titreme yaptı.kitağçığında max 150 kg taşır diyor ben bunu 10 kg aştım gayet rahat taşıdı.süratini henüz denemedim malum acemiyim ve motor rodajda.
eğer iri biriysen ve ben arkama birilerini bindiririm diyorsan alabileceğin bir motor. göstergeleri plastiği oldukça kaliteli. bir arkadaşım honda beat demiş ama beat 100 cc bisan 125cc. şahsen ben beat in üstünde ayı gibi kaldım.pacific de böyle bi sorun yok. motor üzerinde alarmla beraber geliyor ki bence bu iyi bir özellik. ve son olarak arkasında bisan ın olması benim bu motora güven duymamı sağladı bu motorla 2500 km yapmış bir abimin önerisiyle aldım.görücez nasıl bir motormuş.
sürüşü keyifli göstergeler gayet iyi(dönüş ışıkları,uzun-kısa farlar,fren göstergesi,akü göstergesi,benzin ve hız göstergesi,devir saati var.)
iyic düşün karar ver motor ağır ve uzun ama çooooook konforlu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)