Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

cbr125r arka lastik

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar arka lastiği kalınlaştırabilir miyiz.Servisi aradım 130 lastik takarsak olur mu die adam bana bi ton kızdı viraj kabiliyeti bile azalır dedi yapan var mı aranızda gerçekten ne dezavantajı oluyo yardım lütfen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ehehe adam haklı... Ama bunları göze alıyorsan kalınlaştırabilirsin...

Daha fazla bilgi için ya Teknik Bilgiler forumunda "kalın lastik" diye arama yaptırabilir ya da Cbr125 konusunda arayabilirsin.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

u_baydur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    oynamayın nen cıbırımla;

onu olduğu gibi beğenmeyen almasın...

ya oldu gibi kabul edin, yada çekip gidin...

abicim hayatınla oynamaya ne kadar meraklısın, adam sana viraj kabilyeti azalır demiş; yani düşmeyeceğin yerde düşeceksin. Hayatınla derdin mi var...

ya tabiki hayatımla derdim yok ama yapan var mı die merak ettim gerçekten çok kötü mü oluyor die mutlaka aranızda yapan vardır

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    110 LuK iyi oLuyomuşşş onu yapanlar war aramızada 110 Luk duro
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Yazayım mı, yazmayayım mı diye çok düşündüm çünkü bilmediğim konuda atıp tutmayı sevmem. Bende 130'luk duro marka lastik var. Pratik olarak bir sorun yaşamadım. Ama benim kullanış stillerimle seninkiler farklılık gösterebilir ben viraja temkinli girerim sen girmezsin kayar düşersin 130'luk 100'luk farketmez o zaman ama bunlar hep pratikle kazanılmış bilgiler. Lastik konusunu sana teoride yani fizikle matematikle formüller çıkararak izah etmeye bilgim yetmediği için yine taktırma demekten yanayım. Taktırırsın bir şey olur vebali büyük o yüzden iyice araştır. Ben taktırdım 7000km. kullandım sorun olmadı ama dediğim gibi iyice araştır... Son olarak bence elleme, Honda mühendisleri zaten en optimun lastiği makina üstünde kullanmışlardır, benim taktırma hikayem biraz karışık cahilliğime geldi. Karar senin...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı dgrmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazayım mı, yazmayayım mı diye çok düşündüm çünkü bilmediğim konuda atıp tutmayı sevmem. Bende 130'luk duro marka lastik var. Pratik olarak bir sorun yaşamadım. Ama benim kullanış stillerimle seninkiler farklılık gösterebilir ben viraja temkinli girerim sen girmezsin kayar düşersin 130'luk 100'luk farketmez o zaman ama bunlar hep pratikle kazanılmış bilgiler. Lastik konusunu sana teoride yani fizikle matematikle formüller çıkararak izah etmeye bilgim yetmediği için yine taktırma demekten yanayım. Taktırırsın bir şey olur vebali büyük o yüzden iyice araştır. Ben taktırdım 7000km. kullandım sorun olmadı ama dediğim gibi iyice araştır... Son olarak bence elleme, Honda mühendisleri zaten en optimun lastiği makina üstünde kullanmışlardır, benim taktırma hikayem biraz karışık cahilliğime geldi. Karar senin...
    bende 130 luk duro kullanıyordum fena lastik değil aslında ancak kaliteli de değil acıkcası.bence de elleme bırak orjinali kalsın. abi senin 600 rr ne oldu?
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

Şu an İzmir'deyim onun için çalışıyorum zaten gurbet ellerde, tabi nişanlımda İzmir'de hem iş hem seyehat bir nevi. Nakit sıkıntısını bir halledeyim Allah'ın izniyle bu ayın 15'i veya 17'si gibi kesin ya almış olurum ya da başka bahara kalır. Ne kadar çalışırsam azmedersem edeyim kısmet bir yerde hayırlısı ise zaten olur. Sorduğun için teşekkürler...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    işallah abi hayırlısı.inan kendim almış kadar sevinecem.çalış sen çalış.sonunda değecek işallah
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

tamam vazgeçtim ya hahahahha

Motosikleti
    honda cbr 125
    bende 130 luk sport demon var. son derece memnunum. tavsiye ederim.

Shakulin

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)