Hocam Irc marka, 100/90-18 Ürün kodu. 101.3.0717 arka
90/90-17 Ürün Kodu. 101.3.0691 ön
BEn de henüz taktıramadım ama şu havalar haftabaşı itibari ile düzeliyor, beyaz kabus gider gitmez ben de ayırttığım lastikciğe gidiyorum
yaz başı da uzun yollar, sırtından inmeyeceğim geziler başlasın
Merhabalar bir konu da ben danışayim; motorun lastiklerini değiştireceğim 4 mevsim kullandığım için yere tutkal gibi yapışan lastiğe ihtiyacım var kolay kolay kaymamalı altımdan. Şu linktekilerden Pirelli almaya karar verdim arkaya ne alırsam öne de aynı lastiğin ön versiyonunu alacam. Sizce mantıklı seçim mi? Birde bu siteden alırsam kazık mı yerim kara mı geçerim? :D
http://www.motolastik.com/Kategori/p...4_93&oz=15_137
Edit: Link koymuyı unutmuşujm yav
_-Konur-_
merhaba, bws'min orjinal lastik ebatları 130 90 10 ve 120 90 10 bilindiği üzere hepsinde dişli arazi latiği oluyor. motora asfalt lastiği takmak istiyorum, ama arkanın da biraz geniş olmasını istiyorum. bulduğum asfalt lastikleri 130 70 10 ve 120 70 10 birkaç markada farklı güzel kaplamalar var. ancak geniş ebata gelinde 150 80 10 olarak bir ebat buldum pirelli marka ancak dişli lastik, her neyse sonrasında pirelli distribütörünü aradım bu ebatlarda bir lastikten haberleri yok, ithal etmediklerini belirttiler. bilen eden var ise sadece arka lastik için geniş ebat lastik arıyorum asfalt lastiği olmak koşulu ile. Türikeye olmasına gerek yok, üretiliyor olması yeterli, bir şekilde temin ederim.
Motorunuz daha yavaş kalkacak, daha çok benzin yakacak ve genel olarak daha hantal olacak. Jantınız 2 cm artacak genişliği destekliyor mu? Ayrıca lastik 2 cm genişleyeceği için sağa sola çarpma ihtimali de var, bunu ölçtünüz mü?
Yerinizde olsam bu sevdadan vazgeçerdim. Motorunuzun olayı belli. Belirtilen lastik ölçülerinin dışına çıkmayın, derim.
Bizim irc nf25 ön ve nr25 arka modelleri nasıl 2.75-18,90-90-18
herkese selamlar...
bir konuda yardiminiza ihtiyacim var!
motoran xf250 aldim. ama kros lastikle kullanmak istemiyorum. enduro lastik baktim internetten ama pek saglikli bilgi edinemedim. olculer soyle on 80/100/21
arka 110/80/18
on lastik konusunda slklnti var. on janti 18 yapsam saglikli olur mu ( bir lastik bayii sinin tavsiyesi ) yada onerebilecegiz lastik marka model ve satan yer varmidir? fuari mi beklesem.
cevaplarinizi heyecanla bekliyorum.
tesekkurler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)