Mitaş mı? Keşke daha iyi bir şey alsaydın.
Mitaş mı? Keşke daha iyi bir şey alsaydın.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
lastik ihtiyacım doğdu ve biraz araştırdım. metzeler düşünüyorum 90/90-18, 130/90-15 lastikler için toplam 220eoru fiyat verdiler. almaya niyetlendim sipariş için gittim ön lastik kalmamış dediler. bunun üserine biraz daha araştırdım. anladığım kadarıyla bana verilen fiyat lasertec modelinin fiyatı. Baktım uygun ebatlarda yine metzeler olarak öne ME 22 arkaya Perfect ME 77 alabiliyorum.
Şimdi aklıma takılan bu iki ayrı modeli birlikte kullanabilir miyim ve ME22 ve Perfect ME 77 modelleri 250cc cruiser için uygun mudur? Ebatlar ve ön-arka seçenekleri tutuyor ama ayrı modeli birlikte kullanım ve motora uygun olup olmadıkları konusunu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Honda Dylan 17.000km deyim lastiklerimi hiç değiştirmedim. Pirelli GTS Düşünüyorum. Özellikle yağmurda kaymamasını istiyorum uygun mudur ?
Ve lastiklerin ömrü kaç bin km dir ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bu topici gormusken..
mitaslarin isinma disinda problemi yok,yagmurlu havada isindiktan sora yol tutusu normal isinana kadar kotu..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
metzeller lastik ebatve fiyatlarına aşağıda ki likten ulaşabilirsiniz.
http://www.gencmoto.com/metzeler.html
ben cbf 250 için 1 ay önce
17" 1532500 130/70 - 17 62S TL Lasertec 90€
aldım. ha ben genç motodan almadım genç moto liste fiyatı üstünden %10 indirim ve adrese bedava kargo yapıyo.. ben %15 + bedava kargo yapan başka bi yer buldum ondan aldım ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
reklama giriyo malese paylaşamıyom ... imam cemaat ilişkisi işte.. sirkecide bu firmanın bir bayisi var diyim ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
lastik görüş ve testleri için www.reviewcenter.com sitesinde arama yapabilirsiniz , kullanıcı görüşleri ve puanları bayağı yardımcı oluyo...
diğer linki yazdığında yine reklem olmuyormu.sen aldığın yeride yazda bizde alalım
lastik ebat ve fiyatları sadece orada var..o link bilgi olarak yazıldı.. ha buradan ucuzu var diyede özellikle söledim reklam olmasın diye yani oradan bakın fiyatı öğrenin .. ama oradaki fiyattan %15 ve trde her yere beleşe kargo var dedim .. aslında reklam olmaz sonuçta en iyi hizmeti en ucuza almak değilmi amacımız ..
ben aydın motordan aldım .. google amcaya aydın motor yazın buluyo .. iletişimden sirkecideki merkez bayinin telefonunu alın arayın tayfun diye bir arkadaş açıyo telefonu.. motosiklet.net aracılığı ile aradığınızı söleyin Bayi indirimi yapıyo direk. oda %15 e tekabül ediyo ve adresi istiyo siz parayı çıkarınca adrese yolluyo..
ben ilk olarak burada lastikçiye gittim 90€ +kargo ve işçilik 10 ytl dedi hesap edelim
90€= 181 ytl bugünkü kurdan 25 ytl kargo 10 ytl işçilik.. 181+25+10=216 ytl
benim ödediğim 90-14=76 € + kargo beleş + 5 ytl işçilik ... kargo ile direk bana geldiği için başka bir tamircide 5 ytl ye deiştirdim .. diğer adam aynı işe 10 ytl alıyodu
şimdi hemen hesaplıyalım76€=154 ytl kargo yok işçilik 5 ytl topamda
154+5=159 ytl
ilk rakam neydi 216ytl motosiklet.net i takip etmenin faydasınıda hesaplıyalım
216-159=56 ytl
lastik aynı lastik fark okumak araştırmak ...o aradaki farkla eksantrik zincirimide deiştim onuda aynı pakete koydu oda beleşe geldi kargo ile ..
reklammı yaptık ne
Alo sorun sölim hattı kuracam len yakında 56 dan %20 alsam haftada 10 kişi lastik deişse haftalık 100 küsur ytl eder oda asgari ücrete denk gelir
Genç motorda Pirelli GTS 24 kalmamış :( Bir aydan önce gelmezmiş
Varmı bulabileceğim bir yer arkadaşlar _?
Ön 110 90 13 Arka 130 70 13
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Arkadaşlar bende geçen gün sürerken dedim bu tekerleklerle olmacayacak. Yol tutuş denilen birşey yok. Bende metehan abi ile konuşup onun aldığı IRC lastiğinden alacağım 100 lük. Sadece arkayı alacağım. Beğenirsem ön lastiğide değiştiririm.
alınca yorumları resimleri eklerim.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
motorumun arka lastik ölçüleri 130-90-15. 130-90-16 ya da 130-90-10 ölçülerinde lastik almamın bir zararı olur mu??en sondaki değer lastiğin yüksekliği midir acaba???
Lastik ölçülerini bildiren rakamın son olanı (seninkinde 15) jant çapıdır.Bu ölçü yeni alacağın lastiktede aynı olmak zorundadır.10 olamaz.diğer rakamlar ise:130 lastiğin yere basan yüzünün yanağın dış kenarına kadar olan genişliğini,90 ise yanak yüksekliğini belirtir.
Sonuç olarak ilk iki değer değişik olabilir ama üçüncü değer sabittir.Misal,
130-90-15 yerine 120-90-15,140-90-15,130-80-15 gibi ölçüler olabilir.
motorum mondial 151 rs arka lastiği 130-60-13 bunu 130-70-13 ve dişli lastik yapmak istiyorum dişli lastiğin (+) larını (-) lerini söylermisiniz ?
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3D40%26um%3D1
bu lastik veya buna benzer 130-70-13 ölçüsünde...bu lastik sadece kış içinmi ?
Evet,bu kar veya arazi lastiği.Asfaltta yeri tutmaz.Tavsiye etmem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)