inovan IRC ben iki motorumdada kullanıyorum parasına göre iyi
inovan IRC ben iki motorumdada kullanıyorum parasına göre iyi
IRC marka lastikli bir motosiklet kullandım arkadaşımın motorunda var. Sert/Orta/Yumuşak seçenekleri varmı bilmiyorum ama arkadaşın lastiği incelediğimde sert bir yapısı olduğuna kanaat getirdim. Isınması biraz zaman alır ama şayet ne dönüşlerde nede frenlemede kayma görmedim. Orta sınıf bir lastik diye bilirim.
Bu arada arkadaşlar continental Amerikan malı değilmi benmi yanlış biliyom...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Pek kaliteli lastik değil galiba IRC bide benim sorduğum Türk mali idi altaş diye bir firma üretiyormuş bu IRC bir marka değilmiydi tek başına yoksa benim sorduğum farklı bir marka mı acaba?
1-Metzeller
2-Pirelli
Bu iki markadan birini düşünüyorum öneriler dorultusunda Metzelleri nerde bula bilirim bayisini bilen varmı Pirelli/Metzeller istanbulda nerde bula bilirim sirkecide arıycam..
arkadaşlar başım cant teli ile dertte.. kawasaki kle 500 ön teker 90-9021 için ankqarada sormadığım yer kalmadı.yok .yok..istanbul-izmir hadi dayanışmacılar
adres mail-telefon vs çağrıda bulunuyorum..en sonunda uzun tel alıp adaptasyon yapacağım..beni yormasın istiyorum yaş 67.teşekkürler..endurucular ..sağlıklı kullamım..
hayırlısı olsun..................................25 kere 25 eder 1525
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
13500km de arka lastiği michelin reggae ile değiştirdim.daha aşınma süresi bitmedi(100-200km)ama ilk anda rahatlığını hissettirdi.10''jant için düşünülürse
amartisör sert olmasına rağmen lastik yoldaki çukur ve ufak kasisleri hissettirmiyor.fren,kar,yağmur,çamur performansını tecrübe edinince paylaşmak isterim.bu arada m+s i biliyoruz da m/c ne anlama geliyor lastikte bi türlü bulamadım.bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
http://www.buzmotor.com/lastik.html burada aradığınız ebat ve kış fiyatlarını bulabilirsiniz.Ayrıca Antalya bayisi elinde istiyenler için 5-6 çift pirelli 130/90/10-120/90/10 bulunduğunu çiftini 80ytl ye verdiğini söyledi.Antalya da olup almak isteyenler bi gidip görsün bence.
·sevgi eylem ister·
arkadaşşlar M/C kısaltması hakkında yorum yapacak yok mu?
·sevgi eylem ister·
Onca şey yazmışsınız ama Continental TKC80 diorum başka bişi demiyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Nette bulamadım michelin e mail attım,cvbı sizlerle paylaşmak istiyorum:
Thank you for your e-mail and interest in Michelin Tyres.
The symbol - M/C - denotes that the tyre must only be fitted to a Motorcycle rim.
Two Wheel Department
Michelin Tyre plc
M/C simgesi lastiğin sadece, bir motosiklet çerçevesine (jantına) uygun olduğunu ifade eder.
İki tekerlek bölümü,Michelin
·sevgi eylem ister·
IRC lastikleri hakkında söylemek istediğim birkaç şey var.
Bu lastikler yerli malıdır.
Elbette metzeller dunlop yada bridgeston ayarında değildir. Ancak piyasadaki tüm çin malı ve hint malı lastiklerden daha kalitelidir.
üretici linki aşağıdadır:
http://www.anlas.com.tr
Çok çeşitli üretim yapmaktadırlar.
Benim gibi klasik motor kullananlar uygun ebatta lastik bulamadıklarında sıklıkla tercih ederler. Uzun ömürlü ve dayanıklı lastiklerdir.
Kullanmadan veya bilmeden hakkında yazı yazmayıda uygun görmüyorum.
Geçen sene lastik almam gerektiğinde bu markayı tercih ettim.
Uygun ebattaki metzeller yurtiçinde bulunmuyodu yurtdışı fiyatıda 120€ idi.
IRC lastiği 30 ytl + 5ytl iç lastikle beraber aldım. Gayette menun kaldım.
Ancak benim motorum klasik ve ağır bir motosiklet öyle aşırı süratleride sevmeyen biriyim. Yüksek hızlarda kullanacaklar hamurunu sert bulabilirler. Firma farklı hamurlarla sipariş üzerinede üretim yapıyor.
Ön teker, Arka teker Lastik farklımıdır deseni yapısı yoksa Ölçüleri uysun yetermi ? Mesela Ön lastiklete FRONT yazısı aramalımıyız yanlışlıkla arka lastik diye ön lastik takmayalım satın aldığımız yere özellikle belirtmelimiyiz Nasıl anlarız hangisi ön hangisi arka mesela benim arka lastik ölçüsü 110/90-16 Bazı arkadaşların motorunda chooper motorsikletlerinde bu ölçü ön Lastik bazende tersi durum oluyo Benim Ön ölçülerim Bazı Commuter motorların Arka lastiği ölçüleri ile aynı Lütfen acele yardım edebilirseniz sevinirim...
Bir konuda IRC lastikler Almak istediğim modelde NYLON ibaresi var bir sorun teşkil edermi Kalitesi ile alakalı.
Ahanda soru
110/90-16 ve 130/90-15 ebatlarında lastik kullanan kuru ağırlığı 185 kg sürücü ile ağırlığı 260 kg olan bir motosikletin lastik hava basınçları ne olmalı?
Lastik üzerinde ön 110/90-16 max 243 kg ağırlık 40 psi arka 130/90-15 max 300 kg ağırlık 32 psi yazıyor. Bildiğimiz otomobillerde ön teker basıncı her zaman düşük tutulur, bu konuda bilgisi olan var mı? motosiklette ön lastiğin hava basınç değeri neden fazla görünüyor?
Free Motorcycle Team
Arkadaslar selamlar yeni lastik alma evresindeyim
Michelin Gold Standart
Pirelli Evo 21/22
Pirelli Diablo scooter
Baska lastik onerileriniz olmadan bu üç lastik arasında tercihinizi, nedenlerinizi, bilgilerinizi ogrenebilirmiyim acaba
Arkadaşlar,
Arka lastikte yanakların janta yakın yerlerinde çatlaklar oluştu.
Nedendir, değiştirmeli midir?.....
·sevgi eylem ister·
90 90 21 ve 120 90 17 ölçülerinde uygun fiyatlı lastik önerisi olan..
pirelli mt60 ve scorpion buldum ama fiyatları yuksek..
(en olmadı 2 sinden birini alıcam zaten)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
3,50-10 lastik ne marka öneriyorsunuz?
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Selam Arkadaşlar,
Maxxis Supermaxx cadde tipi lastikleri düşünmekteyim, türkiyede kullanana rastlamadım, yurtdışındaki kullanıcıların yorumu ise gerçekten iyi bir lastik olduğu yönünde. Yol tutuş ve uzun ömürde cabası demişler, ıslak zemin de de gerçekten güzel bir yol tutuş sağlamış lastikler...
hatta şöyle birde test sürüşü var...http://www.maxxis.com/media/gallery/item_14256.pdf
ingilizce bu arada...
kolay gele...
lastiğin deseni de şudur
arka
ön
Modeli m6029. fiyat çifti 408 ytl
bana herkes duro al dedı hiçde memnun değilim durodan yine çok fena kıç atıyor dönerken
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
mitas aldim 2 yukarida benim sorum var
yakin zamanda bilgilendiririm bu konuda..
cok taninmayan bi lastik ama duro gibi degil..
nasipse memnun kalicam
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)