hyosung gt 250 comet için bu iki lastik arasın da kararsız kaldım.
ikisinin de fiyatları birbirine yakın
bu lastikler ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar. yardım lütfen
pirelli
metzeler
hyosung gt 250 comet için bu iki lastik arasın da kararsız kaldım.
ikisinin de fiyatları birbirine yakın
bu lastikler ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar. yardım lütfen
pirelli
metzeler
merhaba ben xl 200 kullanıcısıyım uzun zamandan beri aradığım halde düzgün bi enduro lastiği bulamadım.lastik ebadı 4 . 10.18 asfalt - endruro lastiği tavsiyesi olan
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
Arkadaşlar Speedfight 2 motorum için lastik alacağım. Özellikle ön lastik kabak, korkutuyor insanı. Arkada Duro marka lastikler var ve de iyi durumda. Duro iyi bir marka mıdır Duro'mu alıyım yoksa önümüz kış deyip daha kaliteli bir marka mı alıyım? Tavsiyeleriniz Nedir?
Kendini kanıtlamış markalardan almalısın. her türlü araçta lastik hayattır.
Dunlop, pirelli, bridgestone, gibi markalara bak.
Kabak lastikle dolaşılmaz kaydığını hayal et vede sonuçlarını düşün
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Arkadaşlar hyo gtr250 me 1 cift maxis marka lastik almayı düsünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.testleri baya olumluymus sanırım.Dünya capında bir lastikmiş..şmdiden sağolun yardımlarınız için
Motorize Birlikler K.lığı......
maxiss deilmi ya onun adı
evet bende merak ediyorum,özellikle 180/55 ZR 17 ve 120/70 ZR 17 ebatlarını kullanan varsa süper olur.
Arkadaşım kusura bakmayın ama testlere göre alınan lastiklere benim güvenim yok . maxxis in otomobil ve hafif ticari grubu lastiklerini kullandım ve benim gözümde beş para etmez...... bende yeni lastil adım pirell aldım. eğer amacın yol tutuş konfor ve güvenlikse michelin ve bir marka daha vardı aklıma gelmedi sadece motosiklette gördüm kullananlar çok memnun ondan al. yok benim gibi sürekli uzun yol yapıyosan çuurlara fazla düşüyosanda en ideali pirelli...
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
eğer gerçek kalite ve kusursuz yol tutuş isteniyorsa
metzeller,pirelli,dunlop
sadece ekonomi ön planda tutuluyorsa
maxiss,duro
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
maxiss lastikleri ben şimdiye kadar sadece bisiklette gördüm. oda bianchi tigerdı.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
1-)mıchelın 2-)briston 3-)dunlop
Irc Lastiklerini satan bayilerin linki vardı forumda denk gelen olursa çok iiyi olur
Irc yi lastik diye takmam bile...... Olsa olsa plastik olur....
Pirelliden şaşmayın...Metzeller a falan kaptırmayın paranızı.... Aynı özelliklere sahip ikiside......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
başka sitelerde, kullanıcıları tarafından çok olumlu yorumlar almış, %70 yol-%30 arazi performansı veren bir lastik.
malesef bayilerde ve distribütör firmada bulamadım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Genel kanaat Metzeler,Michelin,pirelli,Bridgestone,ve Dunlop gibi anlaşılıyor ,ama otomotiv sektöründe çok kullanılan Continental in adı bile geçmiyor acaba motosiklet lastiğinde verimli değil mi ki hiç adı geçmemiş kulla
nan arkadaşlardan yorum yapılsaydı bu başlık altında herhalde hayli faydalı
olurdu.Sanıyorum Alman markası oluşu itibarıyla genelde BMW motosiklet mo
dellerinde sıkça kullanılıyordur OEM olarak.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasındayım bildiğiniz bir yer varmı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)