arkaadaşlarım
düz kontak yapılan yani anahtarsız çalıştırılan bi motorun farları yanarmı?
lütfen konu ile bilgili arkadaşlar msj atsın, çok hassas bi mesele benim için...!
arkaadaşlarım
düz kontak yapılan yani anahtarsız çalıştırılan bi motorun farları yanarmı?
lütfen konu ile bilgili arkadaşlar msj atsın, çok hassas bi mesele benim için...!
GKN MOTORS
bence yanar çünkü motora verilen güç tüm devrelere akım gidiyor.galiba senin motora düz kontak yapılmış arkadaş.
98 Beygir.....
evet yanar motor çalıştıkstan sonra bildiğin gibi herşeyi çalışır vaziyete geçiyor ister anahtarıyla çalışsın ister düz kontakla bir kere çalışınca herşey çalışıyor
motosikletin için çok üzüldüm :(
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
eyvallahta
aldığım duyumlara göre düz kontak yapıldığı zaman farların devreleri kontağa bağlı olduğu için açılmıyormuş ve farlar yanmıyomuş?
GKN MOTORS
Her motorda degil ama cogu motorda farlar yanar.. Motor calisinca $arj dinamosu da calistigi icin, tum elektrik aksami calisir.. Ama bazi motorlarda Far kontaga bagimli calisir. Seninki hakkinda bilgim yok uzgunum..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
pardan tuhaf geldi. motorumu gece çalıp kaçarlar mı bunu mu merak ediyorsun?
hayır arkadaşım motorum çalındıda bişey çözmeye çalışıyorum
sakıncasımı var????
GKN MOTORS
GKN diğer actıgın topıctede şöle bi ihtimali sordular motoru yeni aldıgın için acaba eskı sahıplerı falan yedek anahtar olayına gırmışlermıdır var mı öle bı ıhtımal
hayırlır bi plan fln mı var acepp bilmiyorum yani ben kendi scooterimde bi kere anahtar kaybettiğim için yapıp devran ustaya götürmüştüm gündüzdü ama denemedim hemde ohooo bi ton parça sök bisürü kablo çok iş bilemem ama heralde yanar
R6 da immobilize sistem var düz kontakla çalıştırılması pek mümkün değil.
yinede en detaylı bilgi yamahadan alabilirsin.
yalnız anlattığın durumda düz kontak yapılmış gibi görünmüyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
kardeşim çok merak ettim kusura bakma motorunu çalarlarken farları yanık giderlerken mi gördün acaba gereksiz bi soru kusura bakma merak ettim....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
sevgili gökan inşallah motoruna tez zamanda kavuşursun bildiğim kadarı ile düz kontak yapmak aracın bütün fonksiyonlarının çalışmasını sağlıyor çünki düz kontakla araç anahtarı kontağa yerleştirip cevirmiş gibi görüyor
arkadaslar kusura bakmayn ama öle açıklama yaparmıs qibi konuşmayın bnm 125lik 100lük 150lik mondiallerde arkadaslarn fln düz kontak yaptm anahtarı bulamamıstım ve vites ışıgına kadar hçbişe yanmıodu (yanan dienler hangi motorlarda denediyse blemiorm) bnmkiler böle ...
4 yıllık konuyu bulup fütursuz bir şekilde hortlatan zamazingo123 arkadaşımızı tebrik ediyoruz.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)