Arkadaşlar 2006 Model Cbr 125 Im War Sorum şu Bu Motorlara Piyasada Performans Eksoz Diye Takilan Eksozlar Gerçekten +hp Werirmi Veya Veren Bi Marka Biliyomusunuz Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardimci Olursa Sevinirim.
Arkadaşlar 2006 Model Cbr 125 Im War Sorum şu Bu Motorlara Piyasada Performans Eksoz Diye Takilan Eksozlar Gerçekten +hp Werirmi Veya Veren Bi Marka Biliyomusunuz Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardimci Olursa Sevinirim.
Motorun kendisi ne ki egzostu ne versin
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Arrow komple egzos 1-1,5 hp katkısı olur ama verilen paraya 1,5 hp değer mi?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
bende motoruna bişey oldu sandım girdim bu konu hakkında hiç bilgim yok CBR 125R topiğindekilere sormalısın
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kullancıların mesajları belirli sayıya ulaşana kadar başlık açmaları moderatörlerin iznine bağlanması lazım.
CBR 125 başlığı içinde tonlarca bilgi varken biraz arama yapmış olur yeni arkadaşlar. belki gözlerinden kaçırmış oldukları bazı şeyleri o başlıkta görebilirler.
egzost konusunda ciltler dolusu bilgi var sitede biraz insaf yahu
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Ne oldu ? Egzozcu bir yere mi kaçıyor ? Acill Yardıııımmmm yazacak ne var ben onu anlamadım ?Motorunda arıza mı var ? Hayır.Motorunda çok büyük bir problem var yolda mı kaldın ? Hayır.Motorunla (Allah korusun) kaza yaptın ve acilen öğrenmen gereken bir şey mi var ? Hayır.
Lütfen bu şekilde başlıklar açmayınız.Bu bilgiye cbr 125 topicinde cevap bulabilirsiniz.Kaldı ki az çok bir şeyler yukarıdaki mesajlarda da yazılmış.Bu yeterli.Sitede benzer bilgiler de mevcut.CBR 125 topicinde bu konuya devam edebilirsin.
Bir dahaki sefere başlık açarken daha dikkatli olun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)