Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

size bi sorum olacak...

Motovento
    REKLAM ALANI
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    merhaba arkadaşlar.benim size bi sorum olacak.motoru istop edince egzoz tarafından inceden tık tık tık tık sesler geliyor.servise sormadan önce size danışayım dedim önemli bişeymi acaba
    yardımlarınız için şimdiden teşekürler
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda dylan
    eksoz soguyo onun sesı guzel kardesım.buarda kaza yapmıstın ne yaptın yaptıbıldınmı motorunu.

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    egzoza sürekli motorun sıcaklığı ve patlattığı yakıtın sıcaklığı deydiği için yada içinden geçtiği için egzoz ısınıyor ve stop edince artık ısı gelmediği için soğumaya geçiyor ve tık lıyor bu olay motordada gerçekleşir motosikleti çok devirli ve zorlayarak kullandığında gereğinden fazla ısınır ve soğumaya geçtiğinde oda tıklar
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı departed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eksoz soguyo onun sesı guzel kardesım.buarda kaza yapmıstın ne yaptın yaptıbıldınmı motorunu.
    vallahi yaptıramadık.geçen bi msj atıp kalayladım.ay başında yaptırıcam dedi.bakalım bekliyoruz.ben bunu mahkemeye versem bi sorun olurmu geçmiş tarihli diye?arkadaşında eniştesi var komser.olmadı öyle halledicez

Alıntı THE_LANCET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egzoza sürekli motorun sıcaklığı ve patlattığı yakıtın sıcaklığı deydiği için yada içinden geçtiği için egzoz ısınıyor ve stop edince artık ısı gelmediği için soğumaya geçiyor ve tık lıyor bu olay motordada gerçekleşir motosikleti çok devirli ve zorlayarak kullandığında gereğinden fazla ısınır ve soğumaya geçtiğinde oda tıklar
    verdiğiniz bilgiler için teşekürler.bende korkmuştum önemli bişey diye.içime su serptiniz

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Önemli değil ozrace bildiklerimi elimden geldiğince herkesle paylaşmaya çalışıyorum hoşçakaLL
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

genleşmeden dolayı egzos dumanı borudan geçerken boru genleşiyor ve şişiyor ısı birden kaybolduğunda duman geçmediğinde yeniden büzüşür ve boru daralırken o sesi çıkarır
    egzos borunu ısı sığası daha geniş aralıkta olan bir tanesiyle değişirsen hallolur
    ama bence gerekli değil ama genleşip gevşemekten metallerde yorgun düşer ve aşınır.
    uzun vadeli kullanamazsın o boruyu.
    HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞMEYECEĞİNE İNANLAR APTAL,
    HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE İNANANLAR KORKAK,
    DEĞİŞİMLERDEN FAYDASI OLMAYACAĞINA İNANANLAR İSE ALÇAKTIR.

Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı ugurtaskin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genleşmeden dolayı egzos dumanı borudan geçerken boru genleşiyor ve şişiyor ısı birden kaybolduğunda duman geçmediğinde yeniden büzüşür ve boru daralırken o sesi çıkarır
    egzos borunu ısı sığası daha geniş aralıkta olan bir tanesiyle değişirsen hallolur
    ama bence gerekli değil ama genleşip gevşemekten metallerde yorgun düşer ve aşınır.
    uzun vadeli kullanamazsın o boruyu.
    vallahi motosikleti alalı 3 ay oldu.2 yıl garantisi var.bişey olursa deyiştirirler sanırım.garantide olduğu için elliyemiyorum.bilgi içinde teşekürler

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    eksoz soğduğu için ondan .... bazen arabalardan da o ses çıkıyor dikat edersen
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar.benim size bi sorum olacak.motoru istop edince egzoz tarafından inceden tık tık tık tık sesler geliyor.servise sormadan önce size danışayım dedim önemli bişeymi acaba
    yardımlarınız için şimdiden teşekürler

aynısı bende de var takma egzozlar sogurken öyle ses cıkarırlar
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    zaten garaj sessiz olduğu için orada duydum yoksa farkedilmiyor neredeyse.
    bilgiler için teşekürler arkadaşlar

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)