merhaba arkadaşlar.benim size bi sorum olacak.motoru istop edince egzoz tarafından inceden tık tık tık tık sesler geliyor.servise sormadan önce size danışayım dedim önemli bişeymi acaba
yardımlarınız için şimdiden teşekürler
merhaba arkadaşlar.benim size bi sorum olacak.motoru istop edince egzoz tarafından inceden tık tık tık tık sesler geliyor.servise sormadan önce size danışayım dedim önemli bişeymi acaba
yardımlarınız için şimdiden teşekürler
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
eksoz soguyo onun sesı guzel kardesım.buarda kaza yapmıstın ne yaptın yaptıbıldınmı motorunu.
egzoza sürekli motorun sıcaklığı ve patlattığı yakıtın sıcaklığı deydiği için yada içinden geçtiği için egzoz ısınıyor ve stop edince artık ısı gelmediği için soğumaya geçiyor ve tık lıyor bu olay motordada gerçekleşir motosikleti çok devirli ve zorlayarak kullandığında gereğinden fazla ısınır ve soğumaya geçtiğinde oda tıklar
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
vallahi yaptıramadık.geçen bi msj atıp kalayladım.ay başında yaptırıcam dedi.bakalım bekliyoruz.ben bunu mahkemeye versem bi sorun olurmu geçmiş tarihli diye?arkadaşında eniştesi var komser.olmadı öyle halledicez
verdiğiniz bilgiler için teşekürler.bende korkmuştum önemli bişey diye.içime su serptiniz
Önemli değil ozrace bildiklerimi elimden geldiğince herkesle paylaşmaya çalışıyorum hoşçakaLL
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
genleşmeden dolayı egzos dumanı borudan geçerken boru genleşiyor ve şişiyor ısı birden kaybolduğunda duman geçmediğinde yeniden büzüşür ve boru daralırken o sesi çıkarır
egzos borunu ısı sığası daha geniş aralıkta olan bir tanesiyle değişirsen hallolur
ama bence gerekli değil ama genleşip gevşemekten metallerde yorgun düşer ve aşınır.
uzun vadeli kullanamazsın o boruyu.
HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞMEYECEĞİNE İNANLAR APTAL,
HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE İNANANLAR KORKAK,
DEĞİŞİMLERDEN FAYDASI OLMAYACAĞINA İNANANLAR İSE ALÇAKTIR.
eksoz soğduğu için ondan .... bazen arabalardan da o ses çıkıyor dikat edersen
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
zaten garaj sessiz olduğu için orada duydum yoksa farkedilmiyor neredeyse.
bilgiler için teşekürler arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)