Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Cbf500'e Far Ariyorum Lütfen Yardim

Motovento
    REKLAM ALANI
    baggio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    Merhaba herkezinde bildiği gibi cbf500 şeklen sınıfındaki diğer motorlardan görünüm olarak daha güzel fakat ön far tamamen işi bozuyor ve kurye motoru görüntüsü veriyor. mesela gsr600 veya yamahanın kullandığı damla far veya daha değişik özel yapım ilginç görünümlü far nereden bulurum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Selam kurye motoru görüntüsünden grenaj yada cam kullanarakta kurtula bilirsin hemde rüzgara karşı bi faydası olur modelleri incele bence
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    şehir efsanesi
    http://www.cbfturkiye.org/forum/view...ba08a75195f864 belki burdan bişeyler bulabilirsin ama sana tavsiyem yurtdışındaki siteleri araştırman...
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    far aramak yerine göze hoş gelen bir kafa grenajı taktırsan daha kısa bir çözüm olmazmı sence...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    kafa grenajlarına baktım ama pek hoşuma gitmedi karizma motorda bir far bulmuş arkadaşım bana haftaya gelcekmiş hem grenaj hemde 4 adet fardan oluşuyormuş 120 euro diyorlar gelsin gidip bir bakacam

Motosikleti
    speed 150 naked
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3922462 ybr 125 in grenajlı dikdörtgen farını grenajdan çıkarıp takmış gibi geldi bana...
    ::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]

Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    ben o toru daha önce gördüm far hoşuma gitmedi galiba bir far buldum haftaya geldiğinde fotoları topiğe koyarım siz karar verirsiniz şeklinin ne kadar değiştiği

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)