F 650 Rölanti Ayarı Nasıl Olmalıdır
Reklamlar
-
96 model BMW F 650 motosikletimde bir süreden beri,hareket halindeyken küçük teklemeler,durunca stop etme,gibi bazı sorunlarla karşılaştım.tavsiye edilen bir çok şeyi yapmama rağmen kesin bir çözüm sağlayamadım.bazı arkadaşlar rölanti ayarının doğru olamayışından kaynaklanabileceğini belirttiler.DOĞRU AYAR NASIL YAPILIR,RÖLANTİDE MOTOR DEVRİ KAÇ OLMALADIR.yardımlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
rölanti ayarın 1500-1600 civarı olursa uygun seviyede olursun. Yeni motorlar ile kendini kıyaslama onlar 1100-1300 arasında dururlar. Ayrıca motorun 5 dakika ısındıktan sonra ayarıyla oyna çünkü başta jikle vs ile devir yüksek görünür. istanbulda olsan gel bakayım diyeceğim ama.
-
rölanti ayarı
teşekkürler 151rs151.rölanti ayarını yükselttim,ama yinede bazen hareket halindeyken ufak ufak tekliyor gibi hissediyorum.
-
Ufak ufak tekleme oluyorsa ya filtrelerde(benzin,hava) sorun vardır yada subap-benzin karışım oranında sorun vardır. Ustaya götürmeden bu sorunları çözmek zordur açıkcası. Hava filtresi kolaydır çıkarmak ama benzin filtresi ve diğerleri için bilgi,alet edevat vs gerekir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)