Zincir yağlama hangi yağ ile olmalı?
Reklamlar
-
05 Temmuz 2015, 14:13
Arkadaslar temizleyici spreylere para vermeyiniz, Temizleyici olarak bulaşık macunu ve su kullanabilirsiniz, yada gazyağı ve arkasından basınçlı su, biraz bekleyin sonrasinda yağlama içinde 90 numara kalın yağ, imkanlar el veriyorsa zincir spreyi. Yağlama önemlidir.
Reklamlar
-
05 Temmuz 2015, 14:35
ben otamatik yaglama yaptım kışın 90 yazın 140 numara dişli yagı ile devamlı yaglanıyor zincirde devamlı yaglandıgı için pislik barındırmıyor devamlı bakımlı ve temiz zincirin önrünü en az 4/1 daha uzuyor tavsiye ederim istiyene gelsin yapalım zincir derdini unutsun
-
18 Ağustos 2015, 14:48
gv650i adlı üyeden alıntı
ben otamatik yaglama yaptım kışın 90 yazın 140 numara dişli yagı ile devamlı yaglanıyor zincirde devamlı yaglandıgı için pislik barındırmıyor devamlı bakımlı ve temiz zincirin önrünü en az 4/1 daha uzuyor tavsiye ederim istiyene gelsin yapalım zincir derdini unutsun
otomatik yağlama nasıl yapılıyor ?
-
18 Ağustos 2015, 15:01
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
edim1234xxx adlı üyeden alıntı
otomatik yağlama nasıl yapılıyor ?
Ben de otomatik yaglama sistemi icin baslik acmistim. Benim actigim konulardan bulabilirsiniz.
-
Teknoloji epeyce gelişti piyasadaki her yağ aslında anlık etki yapıyor uzun vadede koruma sağlamıyor. İçerikleri de silikon solvent ptf bazlı ve uçucu malzemeler oldukları için hem kısa vadede koruma hemde uçarken yağı da bir miktarda alıyor. Nanoprotech diye bir markayla tanıştım. Nanoteknolojik bir ürün -80 + 160 derecede ürün aktif ki bu aralık uzay teknolojisinde bile yok. Cross bisikletim var ayrıca offroad yapıyorum motosikletim ve bisikletimde kullanıyorum. Kesinlikle yüzeyden gitmiyor, çamur toz pislik tutmuyor. Su geçirmediği gibi ıslak yüzeye hiç kurutma işlemi yapmadan da direk uyguluyorsun. Teknoloji tamamen farklı dostlarım. Yüzeyden gitmeyen malzeme yüzeye tutunuyor demektir suyla felan çıkmıyor yüzeyde kalıyorsa da hava ile teması kesilmiştir ve korozyon oluşumunu engeller. Çok başarılı her motorcu arkadaşıma da öneriyorum size de tavsiye ederim. Sonuçta bir paylaşım platformundayız kendi sitesinde de araştırırsınız aşık oldum resmen ürüne reklam videosu da şu orada da açıklıyor ne yaptığını https://www.youtube.com/watch?v=k4wJ-xH8dhM
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler