Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Asya as 125t Yardım

Motovento
    REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar
    bende as 125t var ama yedek parça bulamıyorum online veya ulaşabileçeğim bir tel varsa sevinirim yaşadığım yerde gerçekten uçuk fiyatlar veriyorlar tüm dış kaportayı değiştirmek istiyorum 450 YTL dediler ben motoru 350 YTL aldım ruhat işleri hariç onlarla 650 YTL mal oldu yardımcı olursanız sevinirim telefon veya site adresi bilen mail atarsa sevinirim.

sinamiturkrap@yahoo.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı Sinami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar
    bende as 125t var ama yedek parça bulamıyorum online veya ulaşabileçeğim bir tel varsa sevinirim yaşadığım yerde gerçekten uçuk fiyatlar veriyorlar tüm dış kaportayı değiştirmek istiyorum 450 YTL dediler ben motoru 350 YTL aldım ruhat işleri hariç onlarla 650 YTL mal oldu yardımcı olursanız sevinirim telefon veya site adresi bilen mail atarsa sevinirim.

sinamiturkrap@yahoo.com
    http://www.asyamotor.eu/

buradan servis telefonlrına ulaşabilirsin.allah kolaylık versin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Bu motorun birçok parçası tüm scooterlerle aynı. Daha çok ne tür sorunların var? Kaporta konusunda mondial veya jinlung modellerinden yararlanabilirsin. Motor aksamı konusunda çok çeşitli seçenekler var.

Asya 125t yardım

Alıntı teknikhoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motorun birçok parçası tüm scooterlerle aynı. Daha çok ne tür sorunların var? Kaporta konusunda mondial veya jinlung modellerinden yararlanabilirsin. Motor aksamı konusunda çok çeşitli seçenekler var.
    Merhaba

Ben motoru aldığımda ayaklık kısmı sağ tarfı kırıktı 2 gön önce kardeşim ufak bi kaza ile ön çamurluk kısmınıda parçaladı önceki sahibi pek iyi kullanmamış benim motor gri tüm gri ve siyah plastik kısmını yenilemek istiyorum ama değim gibi 400 450 YTL diyorlar

sinamiturkrap@yahoo.com

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    İyiakşamlar;

Bir hafta süreliğine Ankara'dayım. Sanırım internet üzerinden İstanbul servislerini bir aramanı tavsiye ederim. Onlardan da bir fiyat almalısın. Ancak tüm kaporta aksamını kastediyorsan o rakamlara gelmesi doğal. Onarılabilecek gibi olanları fibercilerde tamir ettirebilirsin. Tüm aksamı yenilemektense, bazılarını onarıp boyatırsan 200-250 arası gibi bir rakama çıkabililirsin derim (tabi hangi parçanın ne durumda olduğuna bağlı)

Motor ve yürüyen aksamı motorunun ne durumda?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)