Yamaha Dragstar devir/vites/hız bilgileri
Reklamlar
-
02 Ağustos 2005, 19:04
Herkese selamlar,
Yamaha Dragstar 650 için viteslere göre devir ve hız oranlarının olduğu bir sayfa var mı acaba?
Yani henüz daha tecrübesiz olduğumdan motor sesi ile deviri tam anlayamıyorum. 90-100 ile giderken 5. viteste mi gitmek lazım yoksa 4. viteste mi karar veremiyorum çünkü malum motor sesini zar zor ancak duyuyorum
Teşekkürler
Reklamlar
-
02 Ağustos 2005, 19:22
Süper Moderatör
Yol ve rüzgar şartlarına göre değişir bu, sen eksozun sesini dinlemeye çalış. Okumayla yada birinin öğretmesi ile olmaz, zamanla alışır bütünleşirsin zaten.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
02 Ağustos 2005, 21:24
Abso benim eski motorum yamaha dragstar 650, 90 da 5'le gider, hatta 70 ten sonra bile 5 e alabilirsin. Benim motorda ses egsozu vardı bar bar bağırıyodu.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
03 Ağustos 2005, 18:27
-
ya dostlar 2000 ve öncesi drag star 650 almak istiyorum.teknik verileri hız/yakıt/aşırlık gibi hiç bir yerde bulamadım lütfen yazarmısınız. Bir de Suzuki marauder 800 mü? yoksa D.S. 650 mi neden?Pls!
-
hoşgeldin önce bi kendini tanıtsaydın avukat. mahkeme salonuna girer girmez ya hakim bey benim müvekkilim şunu şunu yaptı bunu bunu söyledi diye direk dalsan konuya hakim napar?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler