bende aynı ıslemı uygulamıstım cok guzel olmustu .yalnız yıne eskı halıne dondu agzoz tekrardan yapacagım.
bende aynı ıslemı uygulamıstım cok guzel olmustu .yalnız yıne eskı halıne dondu agzoz tekrardan yapacagım.
nette bilindik alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz arkadaşlar bu tip boyalardan
ya da Praktiker,Baushaus gibi yapı marketlerde bulabilirsiniz
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Bence egzozun üstünde o sıcaklıkta o boya durmaz ,bir kere egzozcuda bir işim olmuştu sordum nasıl koruruz diye dıştan yapılıcak birşey yok demişti egzoz içten çürürmüş ben onun yalancısıyım.
yapılacak birşey yok demişse ben o dükkanın önünden geçmem bir daha
içeri direkt suya,çamura maruz kalmıyor ki dıştaki gibi hızlı bir çürüme olsun
çürürsede değiştiririz yav
eline sağlık bende eksozu açtırmayı pilanlıyorum bakalım forumlarda bulabilecekmiyim.
Mustafa Kemal Atatürk
soba boyasını benim vespada kullandım yıllardır tertemiz duruyor kesin çözüm bence ama boyamadan önce zımparayla iyi temizlik lazım yoksa fazla sürmez atar boya
egzostu ve motoru boyamayı düşünüyorum bende.."macota" ısıya dayanıklı 800 derecelik boyalar var..tabi birde yüzeyi iyice temizleyip engellerden arındırmak lazım..yurtdışında bu boya ile bu işlemi uygulayan arkadaşlar var.. sonuc cok basarılı. sağlam ve bilinçli uygulandıgında uzun süre ilk günkü dayanıklılıgı gösterir. hiç sanayiye gidip boyama işlemlerine boşuna cok para dökmeye gerek yok.. solmuş, ve çizilmiş motor ve egzostuma chrom yapmak isterdim ama ne yazıkki ülkemizde henüz sağlam kalitede chrom yapan bir yer bulamadım.. ucuz kalitede chromun uzerine her hafta ve her yagmurdan sonra peşinden deli gibi pasta cila yapacagma (ki o da işe yaramayacagını bilir kişiler tarafından duydum) motorun ruhunu ve estetiğini , temasını değiştirerek siyaha boyarım gereken kısımlarını olur biter..
Çok ulvi bir amaç. Tebrik ederim sizi. Tamamen sizinle aynı kanıdayım. Türkçemizi düzgün konuşalım, doğru noktalama işaretleri kullanalım.
Ama şöyle de bir durum var; forumların tamamını bu amaç çerçevesinde süzemiyorsak, örneğin: lem, lan, olm, olum siprey vs.... kelimeler yer alıyorsa, burada bir imkansızlık varsa, böyle güzel bilgiler veren arkadaşları diğerlerinden sonra uyaralım bence. Böylelikle kırılmasınlar, küsmesinler.
Naçizane tavsiyemdir.
siyah ekzos tebrikler karizmayı arttırır
valla dostum sen biraz kullan buraya belirt deformasyonunu bu form kapanmasın yani. Hatta mümkünse yine fotolu olsunda deformasyonu görelim bende çünkü düşünüyorum senin gibi boyamayı.
Hadi hayılısı bakalım.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Yazın yapmıştım. Yağmurda falanda epey kullandım ama boyada bir atma veya paslanma olmadı.
Bir ara fotolarını çekerim.
bende performans war simdı komple krom..ama orjinali siyah onda işe yarar
Don't Drink & Drift! :bounce:
valla konuyu zevkle hortlatıyorum arkadaş cogumuzun derdi olan bi konuya değinmiş ...
bende duymuştum ısıya dayanıklı boyayı ama bi türlü bulamadım nette
aramaya başladım grisini buldum siyahını aramktayım benimde manifolt
kısmında resmen turuncu oldu egzoz gıcık ediyor beni bende bulup
uygulayacağım .. her ne kadar motora satılık ilanı koyduysamda deneyeceğim
alan arkadaş bari rahat etsin..
not: Buldum reklam yasak tahminimce o yüzden siz arama motoruna siyah egzoz boyası yazın bi dolu ürün çıkıyo ama hep aynı marka demekki kaliteli ürün..
tekrar teşekkürler paylaşımın takdire şayan...
saygılarımla .. illegalrider
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
baykon diye bi marka o boyayı her boya malzeme satan yerde bulabilirsın
Reklama gireceğini sanmıyorum.. Sonuçta müşteri çekecek bir yerin adını vermiyoruz (o zaman tavsiye ettiğimiz motorlarda sıkıntı doğurabilirdi)
Dupli Color'ın ısıya dayanıklı boyaları var piyasada 690,800 derece civarına dayanıklı olan (en kolay bulunanı ve her yerde olanı o olduğu için diyorum)
Gerçi o markanın Türkiye dist. kendi adını vermiş galiba bir yandan da.Raykon Dupli Color diye geçiyor.
Birde Motip var. O da sık kullanılan ve kolay bulunan bir marka. Yanlış bilmiyorsam 1000 derecenin üstüne bile dayanan boyaları var. (bende arabamın fren kaliperlerini boyamak için ondan aramıştım ama hem kırmızı hemde ısıya dayanıklı olanını bulamamıştım)
Ayrıca, zahmet edip böyle bir konuyu arattırdığın için -sanki bir yöneticiymiş gibi- sana ben teşekkür ediyorum. (bilinçli forum kullanıcısı böyle oluyor galiba)
Geçen vatandaşın biri benzer bir konu açmış. Bende konuya ısıya dayanıklı sprey boyanın fotosunu koymuştum.
Gidip aynısından almış ve "arkadaşlar bu boya ile boyanacak" demiş iş bitttikten sonra
Sanırım demek istediğimi anladın.
Her yardım isteyene -bildiğim bir konuda-cevap verip elimi yorupta(bir teşekkür bile göremeyeceksem) niye uğraşayım değil mi?
Mükerrer konuları ya yöneticiler takip etmekte zorlanıyor ya da başka işleri oluyor.
Sadece bir video eklendiğinde "daha önceden verilmişti" denmemeli muhtemelen!
arkadaşlar ben 150 hs nin ekzozunu açtırmayı düşünüyorum deneyen varmı nasıl oluyor birde arka amörtisörler sertti ben onu hallettim harika motor yere yapışıyo sanki birde nasıl hız artırırım şimdiden teşekkürler kazasız günler hepinize.
iyi güzel hoş ama egzoz nikelaj ise napcam_?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)