benim motorum rulman dağıtmış acaba bu konu da bilgisi olan varmı.normalde ne kadar masrafı olur ve garantiye girermi
benim motorum rulman dağıtmış acaba bu konu da bilgisi olan varmı.normalde ne kadar masrafı olur ve garantiye girermi
annem beni öldürecek
arkadaşim neresındeki rulman dagılmiş biraz bilgi ver bakalım
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
abii vites değişmiyordu kitlendiydi motorun heryerini açmışlar bende anlamadığımdan birşey diyemedim tabiki
annem beni öldürecek
Sanırım şanzıman rulmanları dağılmış. Eğer şanzımanın geri kalan kısmında bişey yoksa rulman ucuz bişey. Yerli rulmanlar 15 ytl civarında oluyolar, Avrupa malları 20-25, Çin malları da 7.5-10 civarında oluyor. Yerli rulmanlarda Ors güvenle kullanabileceğiniz kalitededir. Şanzımanın cinsine göre 3 yada 4 rulman kullanılabilir.
peki abi işçilik ne kadar alırlar usta normali ne kadardır
annem beni öldürecek
normal kullanim sartlari altinda sanzimanin dagilmasi kolay birsey degildir. mutlaka garanti dahilinde olmasi icin baski yap! "ödemem" "sikayet ederim" felan diye tehdit bile et. tabii ki bunlari yapabilmek icin dogru kullandigindan emin olmalisin. sürekli yanlis vites degistiren ve motorunu hergün düsüren birinin bunlari söylemeye hakki olmaz ...
yucika usta yaw bende motoru arazide biraz fazla zorladim ondan sonra 1 den 2 ye vites zor geciyor sence sorun ne olabilir diger viteslerde problem yok 3 den 2 yede normal ama 1 den 2 ye zorluyor.. sence problem ne olabilir. ve nasil cozebiliriz.
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
şanziman olayı kolay birşey degil arkadaşim her usta zaten yapamaz buyuk ihtımalle yagdan dagılmiştır ama zorlarsanda dagılır mesala fitesi 3 den 1 cekmek gibi ......
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
walla bilmiyorum da bana işçilikle maliyeti ne kadara patlar normal bir şekilde ustadan kazık yemeyelim çünkü izmirde yakaladığını öpüyorlar
annem beni öldürecek
arkadaşlar bugün serviten aradılar 450 milyon hesap çıkardılar bende ohaaaaaaaa dedim
sizce ne pazarlıkta kaç paraya inmeliyim.
annem beni öldürecek
parça fiyatlarını motomax dan sorarak öğrenebilirsin.
işçilik için pek birşey diyemem şanzıman toplaması biraz ince iş derler
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
abi parçalar toplam 130 milyon filan
annem beni öldürecek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)