Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafikte canavara dönüşüyorum....(Trafik Stresi)

REKLAM ALANI
    HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    arabadayken bagajda baba yadigarı bi balta vardı ama motosikletle yanımda ne taşıyabilirimki, belki bi samuray kılıcı olabilir eee istanbul trafiği bu hergün sinir, stres eder adamı
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Motosiklete ağır makineli takmadan İstanbul'da rahat edilmez.

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    Alıntı strangedenial adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşvermek mi ?
    Yani diyorsunuz ki, bundan 50 yıl sonra hayatımızı 'belki' tehdit edecek sorunlar için (küresel ısınma vs) ayaklanalım, bilinçlenelim. Hatta elden gitmekte olan (her nasılsa, her geçen gün daha çok mini etekli hatun, üstsüz türkler olduğu halde (bence olumlu bir gelişmedir) ) cumhuriyetimizi korumak için milyonları toplayıp ayaklanalım,

ama her gün, o anlık hayatımızı tehlikeye atan binlerce milyonlarca şey için 'sadece boşverelim'. Beni de asıl çıldırtan bu oluyor.

Her gün evimden çıktığımda, hatta evimdeyken bile, hayatımı bizzat canımı tehlikeye atan binlerce şey varken, ben 50 yıla nasıl çıkacağım diye düşünürken kalkıp insalarlar var olmayan sorunlar için alanları dolduruyor.

SÜper bir dugyu, cumhuriyetimizi korumak için toplanan milyonları görmek, bir okadar türk bayrağı görmek insanı inanılmaz duygulandırıyor ve gurur veriyor. Şahsen bana veriyor.

Ama gel gelelim, o meydanlardaki insaların büyük bölümü arabalarına binip evlerine giderken kırmızı ışıkta geçiyor, makas atıyor, 120 km/h ile giderken cep telefonuyla konuşyor, gereksiz kornaya basıyor ama cumhuriyet istiyor.
    Kusura bakmasın kimse ama ben böyle cumhuriyet istemiyorum. Olacaksa TAM olsun. Yoksa sadece ismi cumhuriyet olmasın

Acaba sordunuz mu kendinize, günlük hayatımızı, çocuklarımızı tehlikeye atan bunca somut tehdit varken, İzmir - Cumhuriyet Meydanına kaç kişiyi toplayabilirsiniz.

Her gün gazetelerde gasp, tecavüz, bıçaklama, kaçırılma, trafik kazası, vefaatları onlarca sütun doldurken biz nasıl hala boşverebiliyoruz ?

Ben çocuğumu nasıl olacak da içim rahat sokağa gönderebileceğim, karşıdan karşıya geçerken mi, bir gaspçı tarafından mı, bir sapık tarafından mı başına bir şey gelecek korkusuyla.
    Acaba farkında mısınız herkesin ama herkesin trafik kazasında vefaat eden bir tanıdığı mutlaka vardır. Ya ailesinden, ya arkadaşlarından, ya yan komuşundan ya da ismen bildiklerinden.

Ve biz hala boşveriyoruz.
    On kişiyi bile bu sorunlar için bir araya getiremiyoruz, ve hergün birimizi daha kaybediyoruz. Ve hala ama hala boşveriyoruz.

Ben boşveremiyorum. Ama her yerde olduğu gibi, bu konuda da tek başıma birşey yapamıyorum. Ama gene de boşvermeyeceğim. ASLA !
    tebrikederim. bir konu ancak bu kadar geniş ele alınabilir ..çok dolmuşsun sen..yazdıkların iyi güzelde çok abartılı .. nerden nereye derler yaa o misal..buda benim düşüncem..
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YamahaRx115
    yaw sinirlenmenize gerek yok motorun on tekerini kaldırın adamın suratına çarbın oylese rahatlamıs olursunuz

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Havalı kornanın faydasına inanın!
    Daha falso yapmadan önce, potansiyeli olanlara bir öttürüyorum kornayı, ben bile zıplıyorum
    Falso yaparlarsa da, iyi bir ceza olarak uzun öttürüyorum
    -t
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    İçimizdeki canavarları tanımış olduk.....

1- Mete.... (çok tehlikeli...Silahlı...)
    2 - Dişi ... Oda çok tehlikeli (Tırnaklı)

İlk sayfa gözlemlerim bunlar.... Okudukça yazarım....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Mete_han uygun bir psikiyatrist veya ucuzundan bir psikolog bulursan bana da haber ver...

Toplu alım iskontosu yaptırırız...

(gerçekten benim de tedaviye ihtiyacım var sanırım)

Çünkü ben bunları her gün yaşıyorum da...

(malesef tayin yaptıramadığımız için kızım ve eşim de yanımda değiller apayrı bir dert )

Off offf

[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler