plaka nası bişey çözemedim.
boya galeriden yeni çıkmış gibi olmuş,
tebrikler
plaka nası bişey çözemedim.
boya galeriden yeni çıkmış gibi olmuş,
tebrikler
güzel bakan , güzel görür.
işçilik süperr tebrikler 10 u hak etmişsin gerçekten
specops abi nasıl boyadın acaba işlem sırasına göre ayrıntı verebilir misin şunları şunları yaptım şunlara dikkat ettim yaparken gibisinden...mümkünse yani...(meslek sırrı da olabilir de o bakımdan dedim)
şimdiki daha güzel olmuş bişi sorcam bu boyanın adı ne olarak geçiyo bide metale uygulanıyomu
Resimleri ekledıkten sonra bir kaç arkadaş sordu aynı soruları yazdım ama tabi biraz aşalarda kaldı o yuzden görmemişinizdir.Fazla kalabalık yapmasın diye ben resımleri eklediğim ilk yazıma neyi nasıl yaptığımı eklicem şimdi ordan bakarsınız teşekkür ediorum hepinize.
Şimdi boya konusuna gelince ben halen aynı düşüncedeyim dün gece rüyamda diference kardeşleri gördüm.. Siyah akrep boya yapıyordu ama yine parlak taraftarı idim.
Güzel olmuş. Umarım güneşte bozulmaz.
SAĞLICAKLA BİN ÇOK GÜZEL OLMUŞ..alınteriyle olan helal iş ..
10 uzeri 9 1ide bana kalsın
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
9 tam puan da benden kardeş
Rüzgar gibi geçti
10 uzerınden 1000000
boya manyah olmuş yaaa helæl olsun falla 10 / 10
NOT : plastik yüzeylerden zamanla boya atar
bunun için boya öncesinde plastik yüzeye astar niyetine atılan bir madde vardır şu an ismini hatırlamıyorum
inşallah sorun yaşamassın boya hakkında
not olarakta 10 üzerinden 5 veriyorum
boya yüzeyi tam düz olmamış el sürünce belli olur zaten ama yakın çekim parçalara dikkatli bakıldığında belli oluyor biraz pütürlü gibi selülitli yani ;)
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
hayalimdeki gibi olmuş bence çok güzel karamsar renkleri severim ...
arkadaşım eline sağlık emek emişsin ama bu kadarda önemli değil bence yaptığın iş tabancanın başında airbrush falan yapmadığına göre 10 üzerinden 6 eder benim kanaatim bu tek renk siyah zaten mat,ipekmat,parlak,metalik bu boyanın kendiliğinden olan bi özellik
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
9 vardır bi hataaan çekmemişindir mesela motorun dier tarafını göremios demi muahahah
Kardeş airbrush yapabiliyor olsam yaptığım airbrushun resimlerini çekip buraya koyup senden zaten not istemem, öyle yapsam bile konu başlığım boya deyil airbrush olur.
Airbrush 1 iş deyil sanattır ben ise basit bir boya yaptım boya yapmayı airbrush la kıyaslamak alaksız olur sanırım, bunalrı verdiğin not için yazmıyorum tabi bana mantıksız geldiği için belitmek istedim.
10 üzerinden not istemişsin bende boyadan anlayan biri olarak görüşümü yazım asabiyete gerek olmamalı bence,ki dediğin gibi olsaydı kendince önemli bir iş yapmış görmeseydin kendini resimleri çekip buraya koymazdın diye düşünüyorum,,,,dikkat msjmın başında eline sağlık dedim yani
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Profesyonelce bir çalışma olmuş.
Parçaları sökmek, işlemlere tabî tutmak, hassas el vs.
Tebrik ediyorum.
Eğer tüm yetkiler bana aitse 10/10 diyorum.
Benim motorun boyası biraz daha farklı sanırım, spreyi tutacağını zannetmiyorum, alacağım malzemelere güvensem ben de yaparım
Vişne çürüğü hem de hemen :D
[I]Ne motorsikletsiz bir İstanbul trafiği düşünebiliyorum artık, ne de motorsikletsiz bir ben...[/I]
[B]SÜRÜYORUM, ÖYLEYSE MOTORCUYUM(?)[/B] ::stretche
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)