Tesekkürler, Boyamayı kendim yaptım sprey boya ile, maşadaki boya izi kapakları boyamadan once camurlukta bir çizik vardı deneme amaclı üstünde biraz boyadım o yüzden oldu, sonra kapakları sökerek boyadım.
Yalnız sprey boya ile yaptıysan kolayca boya kendini atabilir... Bu yüzden üzerine mat vernik sürmelisin... aklında bulunsun.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
dostum güzel olmus bencede acaba bu sprey boyayı nerden aldın ben de bakayım bazı cizikler varda? boyacı çok para istiyor....
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
10 üzerinden 8 güzel görünüyor..eline sağlık..
KIRMIZI BOĞA..
Sağol, Ben sıradan caddede bulunan marşal diyo gibi boyalar satan boya mağzasından aldım yada yapı mazemeleri satan yer de diyebiliriz.İstanbulda olsan en güzel yeri karaköy ama bursadasın sanırım, yapı mazemeleri satan buyuk hipermarketlerde bulabilirsin veya buyuk boya mağzalarında yada nalburlarda kolay gelsin.
10 üzerinden 8 veriyorum (aman alınma: zor beğenen biriyim 8 i de kolay kolay vermem ) bence hak ediyor çok güzel olmuş güle güle kullan
Kask tak!
ortaam güzel olmuş da şu scooter olayına bir ısınamadım gitti
Valla konuya girmeden önce aklımdan "arkadaşım emeğe saygım var ama olmamış" cümlesini yazmak geçti, ama fotoğrafları görünce bu düşünce anında kayboldu Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın.Puanını görmek nasip olursa veririz
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
helal olsun yaa arkadasımız becermiş yapmıs.. El emegi goz nuru. En onemliside o zaten.. Bi boyacıya gitseydi 50 ytl den asagı cıkamazdı kesinlikle. Belkide daha fazla... 10 üzerinden 10
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
guzel olmus eline saglik sana tavsiyem deve tuyu rengi bir suet malzeme ile seleyi kaplaman
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
arkadaşım yaptığın iş çok güzel olmuş eline sağlık 10 üzerinden 10 tam puanı hak etmişsin. bu işi kendinde yapma cesaretini bulmaklada bir 10 üzerinden 10 puan daha hak etmiş bulunuyorsun. yalnız bir sorum olacak boyayı atmadan önce zemine ince bir zımpaa sürdünmü? merak ediyorum yoksa boyanın atma ihtimali olabilir birde bazı boyaların esneme payı yok çıtır çıtır dökülüyor iyişallah senin boya böyle degildir zamanla esnedikçe çatlamalar olmaz iyişallah saygılar.
kusuruma bakma ama arkadaşım bir yorumda ben yapayım dedim 60 lı yıllara geri dönmeye hiç niyetim yok cila denen bişe var artık. PARLAK renk kullansaydın ben ce daha iyi olurdu. Açıkcası hoşuna gitmedi.
Siyah motorsiklet hakkında özgürce bir yorum yaptım Beğenmedim dedim ama..mat şeyleri pek sevmem
Sağolun arkadaşlar tesekkür ederim.
Sagol cbf150, Kapakların eski boyası boya bile sayılmaz kapak imalatında kulanılan plastik alaşım gibi bişeydi olabildiğince mat ve kaygan deyildi, o yüzden kapakların heryerini zınparalamadım sadece marka ve model etiketlerini sökünce biraz iz kalıyor o izleri yok etmek için en ince zınpara ile biraz zınparaladım onun dısında zınparasız boyadım. Ama bahsettiğin esnemeden boya catlaması olmuyor, çatlama sanırım fazla kat boya atılırsa veya mıkelaj da falan olur benimkinde sorun yok.
güzel olmuş emeğine sağlık... işçilik de gayet iyi... bence 10 üzerinden en az 8 verilmesi gereken bi emek var ortada...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
neresini boyadın????????
)
Hyosung gt250 düşünüyorum.
kendimi popstar yarışmasında sandım bir an 10 üzerinde 9 veriyom bende gıcıklık olsun 1 puan kırdım
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
10 üzerinden 9 Sırf kıllık olsun diye
Şaka maka beğendim, eline sağlık
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)