lütfen yardım edin bana. motor benzin kokuyo işyerindeki apartmanın girişine koyuyorum adamın biri şikayetçi motorsuzda kalmak istemiyom. çok işime yarıyo zaten. selamualeyküm. grafikerali@hotmail.com
lütfen yardım edin bana. motor benzin kokuyo işyerindeki apartmanın girişine koyuyorum adamın biri şikayetçi motorsuzda kalmak istemiyom. çok işime yarıyo zaten. selamualeyküm. grafikerali@hotmail.com
arkadaşım her motor benzin kokar zaten...bunun sakıncası ne anlamış değilim...araba gibi kaportası olmadığından ve bütün mekanik aksamı dışarda olduğundanda kokması normal yani...eğerki kaçak yoksa sorun yok demektir...o şikayetçi olan adamada bunları anlat ikna olucaktır...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
adam oda spreyi hediye et..koku geldiğinde onu sıksın..her motor benzin kokar..eğer bu koku fazla ise kaçak varmı yokmu bi kontrol ettir servisinee..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
ben oyumu benzin kokuyo dan yana kullandım.
bildiğim tüm benzinler kokuyo çünki...
foruma üye olduğumdan beri en iyi anket diyebilirim hit yapar bu anket..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kardeş kaçar vardır belki
karbüratörü falan bi kontrol ettir istersen
bende motoru eve alıyorum geceleri
zerre kadar koku yok
puhahaha anket bir numara he he benzin kokuyo'ya bir oyda benden
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Yardım edin lütfen'e tıklayıverdim
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benzin Kokuyor seçeneğine bir çek attım bende.
Ne yalan söyliyim kokuyo bu meret.
Yılın anketi seçilmesi gereken bir anket olmuş..
Çaresizlik neler yaptırıyor insanlara yahu..
Kokar abicim normal.
Eve sokmadan önce benzin musluğunu kapat. (varsa)
Benzini bitirene kadar motoru çalıştır.
Daha sonra motor soğuyana kadar dışarıda bırak.
Soğuduktan sonra kapalı yere alabilirsin.
Adam hala sorun çıkarıyorsa, haber ver.
Bir kaç yüz motorla gelip içeri park edelim.
Bak bi daha koku duyacak mı?
motorunun markası ne kardeş onu belirtirsen. Benim mondial 100 kh nin (eski motorum) oturduğu sele altında koltuğu tutan iki visa zamanla ayrılmış ve çok az benzin sızdırıyorlardı. benzincide benzin koyarken benzinci farkına vardı. Eğer cup türü bir motorsa dediğim bu yere bir bak. Benim motorumda benzin kokusu yüzünde şikayet edildi. Ama apartman merdiven altında kapı her açıldığında hava sirkülasyonundan koku kalmaz normal şartlar altında. senin motorda muhakkak bir kaçak vardır. hemde çok küçük. gözle bakmayla bulamazsın. ama çok acayip de benzini o küçücük yerden nasıl kokutur. umarım yardımcı olabilmişimdir.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
valla çok az da olsa benim kide kokuyor, ama sonuçta kokması normal geliyor abna çünki kaçak falan göremedim hiç..
patriote
bu fikiri uyguluyalımBir kaç yüz motorla gelip içeri park edelim.
Bak bi daha koku duyacak mı?
hayati önem tasiyan bir anket oldugundan "kokuyor, annasini satayim"i isaretledim. yapacak birsey yok ...
anketin çok orjinal olmuş.
ben "benzin kokuyo"ya oy verdim.
SlA,
teknik-forumdaki sorulara teknik cevap beklendigini düsünerek! Mopedinin hakkinda bize biraz bilgi vermen gerek!
Eger benzinmuslugun mekanik sistem ise icindeki contanin eskimesi sonucunda kapali duruma getirdigin halde bile benzin karburatöre ulasir ve avalandimasindan disari ve böylecedde koku yapar... Yazdigin gibi cok vahim bir tehlike yaratiyor!!! Lütfen uzman bir atölyeye git!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)