merhaba arkadaşlar
motorum yüksek devirde ateşleme kesiyo tek silindire düşüyor normal devirde problem yok neden olabilir bu işi bilen başına gelen arkadaşlar yardımcu olabilirmi?
saygılar
merhaba arkadaşlar
motorum yüksek devirde ateşleme kesiyo tek silindire düşüyor normal devirde problem yok neden olabilir bu işi bilen başına gelen arkadaşlar yardımcu olabilirmi?
saygılar
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
bujiden olabilir eğer bujin iyiyse karbiratör benzin yetiştirmiyordur.bence iyi bir ustaya git
3 değişik marka buji denedim gene düzelmedi
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Alo,
motosikletini tanimyorum, ama prensip olarak elektirik atesleme tertibatini gözden gecirmeni veya gecirtirmeni tavsiye ediyorum! mekanik atesleme sistemine saip ise, iki enterüptörlü olma ihtimali var. Birinin ayarlamanmasi gerek... Ateseme testi yapan makinaya baglandiginda bunu bilirkisi nereden geldigini görür...
kolay gelsin...
hersey güzel olacak...
Dostum merhaba;
Motorunun tek silindire düştüğünü nasıl tespit ettin? Arıza tespiti için biraz daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Motorun yüksek devirlerde kesiklik mi yapıyor? gücümü düşüyor? Zira çift silindirli bir motorun tek silindiri çalışırken üst devirlere çıkması pek mümkün değil. Ayrıca belirli bir devirde silindir durup tekrar çalışmaz. Sorunu daha açık anlatırmısın?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)