Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

mondial hızlanma

Motovento
    REKLAM ALANI

merhabalar bende malum çin mallarından mondial 125rt var motordaki sorunum hızlanma eskiden motor seri bi şekilde hızlanırdı ancak şuanda hızlanma oldukça yavaş oluyor belli bir hıza geldiğimde bu 60-65 arası motorda aniden ses yükseliyor sanki ikinci motor devreye girmiş gibi 80-90a çıkıyorum ancak bazen gazı köklüyorum 60ı geçemiyorum karbüratör tıkalı olmuş olabilir diyolar yada ne olabilir acaba bilgisi olan varmı bu konuda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    sanırım scooter tipi bir motordan bahsediyorsun.. karbüratörlerde bir sorun olsa tekleme gaz yememe gibi sorunlarla karşılaşırsın..

egzoz ve hava girişlerinde bi gırtlak oluyor onları kontrol et bence.. hava kaçırma olayı varsa motor esnediğinde..

ikinci olarakta kayış geliyor aklıma bi servise göster istersen

bahsettiğim motor scooter ancak kayış olabilirmi kilometre 1900de bakıma götürücem zaten kayış falan durumlarda garanti geçerli olmuyor sanırım dimi

Motosikleti
    2008 cbr 125 siyah
    bendede aynı sorun var deritaj balatası dediler çekişin düşmesi için daha önceden çok iyi hızlanırdı şimdi zor kalkıyo balatanın değişmesi lazım

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    debriyaj baskı ve balatadan, kayıştan veya ön kasnak silindir bilyalardan olabilir
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

herşeyden olabilri kısacası servise daha bgn gidip sordum karbüratör tıkanmıştır denildi onu temizleriz dendi ama sanmıyorum eğerki debriyajdan yada kayıştan ise garanti var diye birşey oluyormu yoksa gene ödememi yapıyoruz

Motosikleti
    Yamoto 150T
    hava filtresinni değiştirirsen veya temizletirsen bence geçer
    Ruhunu Değil Lastikleri Yak

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)