WD-40 - 1 şişede 5 ürün bir arada "PROBLEM ÇÖZÜCÜ"
Reklamlar
-
21 Temmuz 2007, 12:27
aykan adlı üyeden alıntı
ben bu ürünü hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum heleki zincire asla bu ürün pas sökücü civatalar için kullanılır genelde içinde bulunan asit metale zarar verebilir dikkatli kullanılması gereken bi ürün arkadaşlar!!!peynir ekmek gibi kullanılıyor gördüğüm kadarıyla bu tür ürünleri motordan uzak tutun mümkün oldugunca ama kilit acılmayan somunlar için idealdir.
- WD-40 formülü hiçbir aşındırıcı madde içermeksizin çok kalın tabakalı gres yağı ve kiri, etiket ve yapıştırıcı madde kalıntılarını yüzeyden tamamen temizler. Ayrıcı oluşturduğu film tabaka ile çürüme ve paslanmaya karşı korur.
Metela zarar verir mi vermez mi? hareketli parçalar için kullanacağım da?
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
-
21 Temmuz 2007, 15:51
birazblues adlı üyeden alıntı
Yapmayın yahu wd-40 ı bilmeyenler kaldı mı? Arabası motosikleti olan her iki kişiden biri mutlaka kullanmıştır.
Bir şey mi tamir ettiniz? Eliniz leş gibi mi? hemen elinize sıkın ve bolca ovalayın.
balata mı temizleyeceksiniz? yine yanınızda.
pas mı sökeceksiniz? yine işe yarar. ağır bir pislik mi temizleyeceksiniz motar aksamı üzerinde yine çok kullanışlı.
özellikle arabası olanlar motora sıkarlarki motor yesyeni gibi dursun. ve daha bir çok şey...
ama yine de kişisel tavsiyem, temizlik amaçlı kullanıyorsanız onu kullandıktan sonra yine de hafif bir şekilde sabunlu fırça yada sünger ile tekrar yıkama yapmanız.
Aman diyeyim, fren balatasından uzak olsun Çok iyi bir ürün, her şeyde kullanılıyor
-
21 Temmuz 2007, 16:11
ben bilmiyordum valla nerden alınır ve kaç ytl ye alınırrr ????
-
21 Temmuz 2007, 19:56
hayaletfilo adlı üyeden alıntı
ben bilmiyordum valla nerden alınır ve kaç ytl ye alınırrr ????
Praktiker ve IKEA gibi yapı marketlerde satılıyor. 9,5 ytl ye aldım ben. 200 ml sanırım.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
21 Temmuz 2007, 20:13
Zincir temizlemek için WD40 kullanmayın, yağı temizlediği için bir süre sonra o-ring lere zarar veriyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
23 Temmuz 2007, 01:01
ben dün bisikletin viteslerinde kullandım yağ gibi geçiyolar ne ses var ne bişey. super bir ürün. fakat dedikleri gibi frenlerden ve yağ gerektiren aşıı hareketli parçalarda çok tavsie edilmez
-
07 Ağustos 2007, 01:45
ben bugün 7.90 ytl ye bahaustan aldım.zincire sıktıktan sonra yinede yağlamam gerekiyormu?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,koruyucu amaçlı olarak,motor bloğunun üzerine,orta ve yan ayaklık bağlantılarına,egzozun üzerine sıkılıp kullanılabilirmi?
-
"Eliniz leş gibi mi? hemen elinize sıkın ve bolca ovalayın.
balata mı temizleyeceksiniz? yine yanınızda."
aman sakın ha elinize(kimyasaldır) ve disklerinize(Yaglayıcıdır) bulastırmayın arkadas baka bisi ile karıstırdı galiba.
Urun kesinlikle cok kullanisli bi urundur ozellikle kısın motosikletini kullananların en buyuk dostudur. Elektri aksamlarının icine direkt , karburatorun uzerine motosikleti yıkadıktan sonra makinenin uzerine sıkıp bir bezle silebilirsiniz.Arka jantınızdaki yag lekelerini hop diye cıkartabilirisiniz vesaire fakaaaaat ... son gunlerde yapılan inanılmaz zam nedenizle urunun fiyatı anlamsız derecede artmıstır bu nedenle aynı amacla uratilen baska markalarıda rahatlıkla kullanabilirisiniz.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
WD40 harbi efsane bi olay.. yannisikla lastilerinize, frenlerinize falan gelmesin aman ha dikkat edin, oyle suyla falan yikanmiyo, sebebi malum . Ben zincirimi bol bol bol WD40 ve eski bi disfircasi ile temizliyorum, sonra yagliyorum vs vs...
Gunu gereksiz bilgisi: WD40 1960larda sanirim Nasa tarafindan gelistirilen suyu nemi bi ortamdan kacirici bi formuldur. Ve bunlan ugrasan bilim adami 40. deneyinde istedigi sonucu yakalamistir... boylece adi Water Displacement 40, yane WD40 olmustur...
babaçi adlı üyeden alıntı
ben bugün 7.90 ytl ye bahaustan aldım.zincire sıktıktan sonra yinede yağlamam gerekiyormu?
Zincir yaglamada kullanma bunu, zincir icin zincir yagi kullan.
-
wd 40
yanıcı ve parlayıcıdır (ona gore yerlerde kullanın ateslı alanlarda kullanmayın)
plastik yuzeylerde kulanılmasını onermem kimyasal oldugu için plastık yuzeylere zarar vermektedır sadece yaglı oldugu için gecıcı parlaklır verır
metal eklemler paslı vıdalar ıcın bırebırdır
elektronik kontaklar ıcın kullanımı cok iidir (kontak anahtarı fark sınyal baglantı soketlerı )ozellıkle sudan oksid yapmıs soketlerı temıslemekte cok saglıklı kullanım saglar
zincirde zıncır etrafındakı yag katranlarını temızlemekte kullanıla bılır yınde zıncırı yaglaması yapmaz
cabuk donmaz
her motorun bakımı için gunluk temıslık ıcın gerekli bir ürün
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
-
Bu WD40 eksoz borularını temizlemekte kullanılırmı? Deneyen birileri varmı?
-
-
Her derde deva diye anlatıldıkça insanın neredeyse dolu depoya da katası geliyor,hani yakıt sistemini temizler ,tortuyu çözer ve yakıttaki suyu da
halleder gibisinden .........
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
Tubıs görüşlerini yazmamış yazarsa iyi olur. ne gibi artı ve eksilerini görmüş gözlemleri nelermiş vb.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
gel abi gelll..bende 7 lira..nalburuz yanı reklamımız olsun
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
09 Aralık 2007, 21:47
ben biliyordum..gercektende işse yarıyor
Don't Drink & Drift! :bounce:
-
Arkadaşlar bu ürünü Egzosu silmekte kullanabilirmiyiz? Yer yer paslanmalar varda?
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
evet kullanabilirsin
Fakat yanıcı ve parlayıcı olduğunu söylediler bu spreyin.. Malum egzost yaklaşık 80-100 derece ısıya ulaşıyor..? Sildikten sonra egzostun üzerinde kalan kimyasal bir şekilde yanmazmıki?
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)