çok güzel bilgiler hepsini okudum yanlız okuöak yetmiuor hepimizin uygulaması lazım
çok güzel bilgiler hepsini okudum yanlız okuöak yetmiuor hepimizin uygulaması lazım
brv barış seni candan kutlarım hepsi yararlı şeyler teşekkürler.vahşi hayvan demişssinde;bir köy var yamaçta, güzelmi güzel, fotoğraflarını çekmek beni büyülüyor heycanlandırıyordu..köye doğru gazladıkça heyecanım yer değiştirdi zira bana doğru sivas kangal- bengal arslanları koşuyordu ,devammı etsem dursammı derken çember içindeydim.durdum ve tu size ayıp ayıp be yuh ulan misafire böyle mi yapılır diye yüksek sesle azarladım,. tükürdüm bir kaçına, baktılar saldırsak mı saldırmasak mı gibi ,biri dönüp gidince ,hepsi saldımaktan vaz geçtiler...kalp atışlarımı kulağımdaki kan basıncından duymak mümkün dü.bu duruma ben de şaşırmıştım hale bakarmısın..memleketin köpekleri bile anlayışlı olmuşlar da bizim haberimiz yok...şimdi de elektronik kedi köpek kovan elektronik bir cihaz varmış gitti gidiyorda onu alıp deneyeceğim.bilgilerinize.sağlıklı sürüşler.
harika bilgiler teşekkür ederim motorlu kurye olduğumuz için sık karşılaşıyoruz
en çok bundan korkuyorum 9) Modifiyeli araçlara dikkat edin:
Modifiyeli otomobiller standard modellere göre çok daha hızlı ve çeviktirler. Sürücüleri ise genellikle genç ve saldırgan tiplerdir. Bunları gördüğünüz anda potansiyel tehdit olarak algılayın ve ona göre hareket edin.
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Aramızda boşluk bırakıyorum 5-10 metre adam geliyor 5-10 metreye sıvışıyor ben burda boşunamı bırakıyorum
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
ilk sayfadaki yazıları dikkatlice okuduktan sonra motosikletinize artık daha güvenle binebilirsiniz sanırım
hortlatma için teşekkürler bakkeyfine abi
Bende bir iki şey eklemek isterim.
Motosiklet üzerideyken yola motosikletimize ve çevremize konsantre olmak hayati önem taşır.
Başıma geldi. Giderken düşünmeye başladım bir an . Ailevi şeyler falan işte. Öyle olmuşum ki yolu falan görmüyorum sanki uykudayım gibi daha sonra fark ettim ki arkadan biri yol istemiş bende (tek şeritli yol şehir içi) sağa kayıp yol verdim Ancak bu araç beni geçip gitmemiş yanımda seyretmeye başladı (sonradan anımsıyorum neler yaşadığımı) ve yolun sağ tarafında park etmiş bir kamyonet sürücü kapısını açmış duruyor. Sağda park etmiş araçlar 50 km gibi bir hızla gidiyorum. solumda araba kaçamıyorum. Fren mesafesi yok. Birden gazlayıp santim farkıyla geçmeyi başardım.
Tamamen reflekslerim sayesinde kurtuldum bu kazadan .
50 km ile gidiyorum hiçbir korumam yok eğer çarpsam o kapıya ve yola düşsem arkadan akan trafik :( . Bu olay çok korkuttu beni. Artık çok daha dikkatliyim
Artık konsantremi bozmadan yolculuk yapıyorum. Size tavsiyem bütün dert sıkıntılarınızı motora binmeden geride bırakmanızdır.
Özellikle şehir içinde ışıklarda beklerken motosikletimize konsantre olmak (göstergeleri aynaları kontrol etmek vb.) bizi bu tür düşüncelerden uzak tutar.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)