kendi adıma teşekkür ederim, benim gibi acemiler için güzel bir kaynak olmuş
kendi adıma teşekkür ederim, benim gibi acemiler için güzel bir kaynak olmuş
motosiklet kullanan herkesin bilmesi ve dikkat etmesi gereken şeyler bunlar. eline sağlık..
elinize emeğinize sağlık gerçekten faydalı bilgiler..zaten çoğunu uygulamaktayız.. birde binerken benden tavsiye dua etmeyide unutmayın..
KIRMIZI BOĞA..
cooook güzell. bilgiler için teşekkürler....
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Bendende bir sır trafikteyseniz siz arabalardan korkmayın korkarsanız bi adımilerleyemezsiniz...
Arabaların sizden korkacağı hareketler yapın....
Kimse arabasının hasar almasını istemes(aşırıya kaçmadan ) :D
Şaka bir yana güzel döküman olmuş!
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
baslık icin tesekkurler hocam
güzel faydalı bilgiler elinize sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
herkesin iyi cce okuyup dikakte alamsı gereken bilgiler . paylaşımın için sağol .
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Güzel bilgiler bilende bilmiyende okumalı
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Faydalı bilgilerin için teşekkürler dostum...
paylaşım için sağol. gerçekten gerekli bilgiler var
güzel bir yazı teşekkürler
dostum bu ıkıncı okuyusum yıne tsk ederım
güzel bi ara gazla sıkışık trafikte yolda olduğmuuzu belirtelim,
bayan, iett, dolmuş, taksi söförlerinden çooooook korkalım,
trafikte en önde olmak icin herkesi gecmeye çalışmayalım,
eve tek parça dönebilelim...
herkesin kulağına küpe olması gerken bilgiler...hele motorsilklet kullannlar için....
ben size bir olay anlatayayım başımdan çok ilginç bir olay geçti genelikle şehir içinde hız yapmayı sevmem dikkat li olmay aözen gösteririm. ümraniye istiklal mah göztepe istikametine doğru giderken genellikle orada birçok kedi vardır mutlaka hergün bir tanesini yolda ezilmiş olarak görüyorum bunu gördüğüm için daha dikkatli olmaya başladım fakat gecen hafta çarşamba günü inanılmaz bi kaza yaşadım ben önüme ve akan trafiğe dikkat kesilmişken havadan birşey hızlı bir şekilde kaskıma vurup düştü ben de ister istemez heycan ve hafif bir panik yaşadım motordan indiğim vakit bunun bir güvercin olduğunu gördüm fakat yapılaca bir şey kalmamıştı.
Geçen gün kuzenimle gezmeye bir köye giderken ineklere bakıyoduk, az daha çarpıyodum, sola viraj varmış....
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)