Lütfen Yardım Mondial 150 zc me Elektrik gelmiyor
Reklamlar
-
arkadaşlar bugun itibaari ile mondial 150 zc bi motor aldım aksam saatlerinde motorumun kontağı açık fakat çalışmıyor vaziyette motor çakmağına bastım motorumu çalıştırmaya kalktığımda elektrik aksamı tümüyle gitti alarm bile çalışmıyo yani acaba ne olmuştur sigorta falan mı atmıştır. eğer sigortadansa bunun sigorta kutusu nerede bilen varmı.
[B][COLOR="MediumTurquoise"]TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.[/COLOR][/B] [U][COLOR="Red"]BAŞBUĞ[/COLOR][/U]
Reklamlar
-
sigorta kutusu 150 hs ve benzeri modellerde ayak konulan paspasın altında iki yıldız tornavida ile açılan bir kapağın altında
kırmızı renkli kablonun üzerindedir içinde bir tane yedek sigorta bulunur patlayanın yerine değiştir. en kısa zamanda yedek olanın yerine aynı güçte bir sigorta al ki bir daha sigorta attığında elinde yedek bulunsun
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
Peki bunun sigortasımı patladı acaba baska bi sorun çıkmıs olabilirmi yarın sabah ilk işim ona bakmak olacak verdiğin bilgiler için teşekkürler...
[B][COLOR="MediumTurquoise"]TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.[/COLOR][/B] [U][COLOR="Red"]BAŞBUĞ[/COLOR][/U]
-
çakmak aşırı akım çektiği için bence sorun sigorta öncelikle kontrol edilmesi gereken kısım. eğer başka türlü bir sorun olmuş olsa ayakla çalıştırman mümkün olmazdı. çok sorun etme motoruna alışana kadar olur böyle şeyler
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
cansaw adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugun itibaari ile mondial 150 zc bi motor aldım aksam saatlerinde motorumun kontağı açık fakat çalışmıyor vaziyette motor çakmağına bastım motorumu çalıştırmaya kalktığımda elektrik aksamı tümüyle gitti alarm bile çalışmıyo yani acaba ne olmuştur sigorta falan mı atmıştır. eğer sigortadansa bunun sigorta kutusu nerede bilen varmı.
sorun apaçık belli.sigortan yanmış.yedeği varsa tak eğer yoksa ince bir telde sarsan olur.inceliği yaklaşık bir saç teli kadar.ayrıca en önemlisi o çakmaklığın ya içini sök yada tamamen iptal et.yoksa çok sigorta değiştirirsin.aynı motordan bende de var ve bende de aynısı olmuştu bir zamanlar.
16 BYB 49
-
Vala arkadaşlar yarın ilk işim o sigortaya bakmak olcak inşallah yedeği vardır bu arada yardımlarınız için çok teşekürrler vala 7 senedir araba kullanıyorum ama bugun ilk kez motora bindim ondada hüsrana uğradım sanırım beni yarı yolda bıraktı :D iyiki ayaktan çalıştırmasını örenmişim heheh
-
cansaw adlı üyeden alıntı
Vala arkadaşlar yarın ilk işim o sigortaya bakmak olcak inşallah yedeği vardır bu arada yardımlarınız için çok teşekürrler
vala 7 senedir araba kullanıyorum ama bugun ilk kez motora bindim
ondada hüsrana uğradım sanırım beni yarı yolda bıraktı :D iyiki ayaktan çalıştırmasını örenmişim heheh
olsun ama güzel motordur walla ben 4 aydır bınıyorum.taş gibi.biraz frenleri zayıfdır ama onda da çift kullanırsan problem olmuyor.maalesefki satacam ama motorumu.araba almam gerekıyor.bu hafta sonu satılıga cıkartcam artık.inşallah fazla beklemden satabılırım.bakalım.eğer başka bir problemin olursa mesaj at yardım edebılrım belkı.
16 BYB 49
-
Çok teşekkür Ettim gerçekten.. Yarın sorunumu çözeyim tekrar mesaj atarım ;) inşallah tüm sorunlarım böle ufak tefek olur...
Arkadaşlar motorumun sigortası atmış çokta kolay yerdeymiş gözümün onundeki sigortayı gorememişim bende arabadaki gibi bi sigorta kutusu arıyorum hehehe bu arada yedek sigorta koymayı unutmamıslar ama yedek sigortayı patlak koymuşlar
Konumla ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)