pazarbası: köybaşı cad.no:334 yeniköy
0212 223 35 34
pazarbası: köybaşı cad.no:334 yeniköy
0212 223 35 34
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
motorlarımı daha önceden mutluhana götürürdüm serviste anlayissizliklari yüzünden artık mototala gidiyorum cok ta mennunum cok iyi ilgileniyorlar
DREAM OF POWER SAKO
motorda standardı yakalayan honda eğer serviste standardı yakalayamıyorsa Honda Türkiyenin ayıbı olduğunu düşünüyorum.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
konşuk motordan vazgeçemem, 12 000 km. bakımını mototal e sordum 120 ytl dedi, ama konşukta 25 ytl verdim. daha dün arka fren balatasını değiştim 8 ytl, buji 8 ytl ön fren disk, balata değişti 15 ytl. ön dişli+arka dişli+ve zincir (40ytl) gidin diğer servislere sorun bu fiyatları bulamazsiniz, ayni marka ayni mal. konşuk kazıkçı değil, 16000 km oldu 4 kez bakıma götürdüm hiç sorun çıkmadı, memnunum. en ucuz parça innova da zaten
bence türkiyede ticareti meslek sevgisinin önünde düşünmeyen sizlere gereken önemi bilgiyi sunabilecek motosikletinizi servis dışında sizlerinde pratik bilgiler le becerilerinize beceri katabilecek servis en iyi servistir derim. Peki böyle bir servis varmı kişisel ve beşeri ilişkileri seçkin insanlar dışında çok çok ender diyorum....
Rüzgar gibi geçti
İyi akşamlar, kusura bakma arkadaşım siteye yeni girdim mesajını şimdi gördüm.Bugün servisteydim, ellerinde bir-iki tane 2.ci el vardı ama dikkat etmedim pek tam olarak şu var diyemem net adresi : www.pazarbasi.com.tr
tlf.:0212 2233534-2621291
evet özen motordan bende şikayetciyim,adamlar işlerini öylesine baştan sagma yapıyorlarki sormayın,bende degiştitcem servisimi
98 Beygir.....
bende otoseverden memnun değilim.servise gittim 2saat bekledim bir ilgilenen neyin var diye soran olmadı.herhalde motorun büyüklüğüne gore muamele ediyolar.600rr olsaydı direk kaparlardı herhalde pazarbası yenikoydeki servis fena değil herhalde kotu bi yazı gormedim.avcılarda oturuyorum nasıl giderim oraya.
Bende Mototal'ı şıddetler tavsıye ederım japon makınan varsa da eger usta olarak mototal da calısan ılhan ustayı onerırım
üssü var,üstü yok
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
konşuk motorrrrr mehmet konşuk
Motosiklet At'tır, At İyidir, O Halde Motosiklet Çok İyidir ;)
Güngör motor pendik yetkili servisi hondanın herşeyiyle mükemmel
en iyi servis dostluğunu ilerletebildiğin servistir
arkadaşlar bende bu maltepeye giderken e5 ten mutluhan varya oraya götürdüm makinemi orayı tavsiye ettiler makinesini oraya götüren ve memnun olan yada olmayan varmı banada mototali tavsiye etmediler hiç ama bu konşuk motorda çok fazla hemfikir arkadaş var sanırım.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
herkes esengül deyip duruyor yakında gidicem bakalım nasılmış, mototal dende memnunum gerçi, bide benim usta var onun yeri ayrı tabi.. bide bu konu daha önce açılmıştı galiba kitlenmesin
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Kızıltoprak Esengül Kardeşler Ali usta arkadaşlar.
"TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!!"
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)