tuncercan valla unuttum yav...Eyong yaptımı kusursuz yapar diye akla yazmışız...
tuncercan valla unuttum yav...Eyong yaptımı kusursuz yapar diye akla yazmışız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benimkinin kullanim kitapciginda dondurmeden sokup cikarin yaziyor. Herhalde diger motorlarda da oyledir. Zaten dondurunce de iceri dogru fazla ilerlemiyor. Birkac milimetreden fazla fark olacagini sanmiyorum.
forrap dostum eline saglik, usenmemis paylasmissin Vaktim olursa ben de deneyecegim.
Suzuki GS500 için filtre ve yağ değişimi.
Fotoğraflarla anlatım.
Tuncerim dün arkadaşın motorunun yağını değiştirdik gösterdiğin gibi hemen hallettik sayende saolasın fotolar için çok makbule geçti adamım çok çok teşekkürler
Çok iyi bir paylaşım çok faydasını gördük
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Tuncere teşekkürlerimi arz ederim...fekat her zaman motorunu yetkili ellere bırakın...kazık yiyoruz farkındayım bazen...mesela ben 4000 bakımında 50 lira bayılcam...ne yapılcak biliyorum...ama bizim göremediğimiz ama servisin farkedebileceği bir detayı farketmesi bile hayatımızı ilgilendirir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende runner var yarın bende yagını deısecem ama fılıtrelı deısımı nasıl yapacam puf noktaları nelerdır banada yardım edermısınız
benim motorum mondial ft110 mükemmel servis hizmetleri var, servise yağ değişimi için götürdüğümde tapayı sıyırmışlar(motorhospital), şimdi onun servisliği iptal olmuş, sonrasında bir sefer enişteme (dizel motor ustası) açtırdım ve yağını değiştirttim, bu sefer yemedi yani açamadık(tapa sıyrık ya17 lokma ama tutmuyor işte), şimdiki servis uzman motor, ona gittim, biz açamayız yapamayız, dedi. parça yani tapayı alayım ben hallederim, hayır yok, o zaman bir zahmet getirt, fabrikaya borcum var göndermiyorlar. neyse kendi imkanlarımla başka bir yerden tapa buldum da geçen gün nihayet yağını değiştirtirdim, şu an garibim azcık kendine geldi, ben bu mükemmel(!) marka mondialin mükemmel(!) servis hizmetinden komple kurtulmak istiyorum, bu konuda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. motoru 2005 senesinde aldım, debriyajında arka tekerinde ve aküsünde problem vardı, defalarca servise gitmeme rağmen beni salladılar, onların yüzünden kaza yaptım başıma gelmeyen kalmadı, diyorum ki bütün haklarım saklı kalmak kaydıyla bunların lakaytlığına karşı bütün basına ve televizyonları çağırıp samsun meydanında bu motoru bir güzel yakayım, bir diğer şık olarak da tüketici mahkemesine müracaat edip bu motoru iade edeyim, münasip bir yerde kullansınlar.... ne dersiniz yardımlarını bekliyorum. bu arada yağ için tavsiye edibeleceğiniz kalitesinden emin olduğunuz markalar varsa yazın, bilgilenelim...hepinize kazasız belasız, güvenli sürüşler....
guzel paylasım elıne saglık...
bence çok güzel ve faydalı bir anlatım bilmeyen arkadaşlar için çok güzel bi paylaşım oldu gerçekten...
Uğraşın İçin Teşekkürler. İlk Olarak Kendim Yapmayacak Olsamda İlerde Lazım Olur. Öğrendiğim İyi Oldu.
Olay budur işte,Süper bi Konu...Çok merak ediodum..Vallahi Yarın sırf okuyp değiştircem..
elinizi filan hiç bulaştırmaya gerek yok yahuu ver bi motorcuya değişsin yağ 20 ytl desen 5 de de öyle alsa 25ytl elin başın oran buran sağın solun hiç olmazsa yağlanmaz yok kova bulamadım derdi yok boru bulupta yağı dökemedim derdi çekemeyen ler için en ideal 25 ytl verip bi motorcu ustasının değişmesi (benim fikrim)
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
Anlatım için teşekkürler.
Yağ boşaltma tapasını kullanırken kilitli tip anahtarı açma pozisyonuna getirip tapayı açmak kolaylık oluyor. Yoksa başaşağı duran tapayı ters tarafa çevirip parçalama riski var. Sıkı olduğu için iki tarafa da dönüyor/dönmüyor gibi geliyor. Başıma geldi. Çözümü var ama başınıza geldiyse son zamanların modası "benzin döküp yakma" yoluna gitmeyin En güzeli yedek bir tapa bulundurmak. Suzukide bu tapa conta ile bütünleşikti. Yani gidip nalburdan alabileceğiniz birşey değil. Gelmesi de 2 hafta sürecek. Elinizde bir tane bulunsa iyi olur.
Bir de her kim ne derse desin motosiklet için olan yağın özel olduğuna beni inandıramaz. Ben SV650'de Shell Rotella kullanıyordum. Kamyon yağı. Bir sürü insan -özellikle yurtdışında- daha ucuz olan bu yağları kullanıyor. Tonla da seçenek var o zaman.
Kolay gelsin.
(Okumadan imzalamam)
güzel paylaşım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)