[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Abi sende millete türkçe öğretiyorsun ama seninde geri kalır tarafın yok değil hani
Cavamın demişsin:Java'mın olacaktı doğrusu...
cıkarıverıdm demişsin:Çıkarıverdim olacaktı doğrusu...
Sadece 2 tane örnek verdim senin mesajını okuyan arkadaşlar zaten türkçe katili olduğunu anlayacaklardır...
5-6 defa yapmışsın aynı hata'yı kendinden haberin yok be birader Hiç gülesim yoktu biliyormusun allah müstakını versin emi...
2. hatayı kabul edıyomda...
1. hata değil...agız alıskanlıgı...yoksa ben cavanın jawa oldugunu senden bın kat daha ıyı bılıyom...
allah senın müstakını versın...ulen şu müstakıda bi yazamadım getti heriiiii 5-6 kere sıldım sıldım yazdım....
ayrıca abıcım
anlıyacaklardır değil....... ANLAYACAKLARDIR.....
bana diyene bak
tekrar ayırca abıcım....
hata özel isim değil...nıye kesme işaretiyle ayırıyorsun.....
allah bidaha müstakını versıın....
Allah ikinizinde müstehakını versin hepiciniz yangış yazisiniz. :
Bu arada ybr nin motorunu dağıtım ve düzülmesinde benimde baya bir emeğim geçti. Arkadaşlar sizlere tafsiyem eğer motor hakkında bilginiz yoksa kesinlikle vidalarına dahi elinizi vurmayın motor kapaklarını kaç defa açtığımızı bile hatırlamıyorum. YBR yi ybrbusa yaptık artık
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Yeniçeride değişti ama bi topic açıp anlatmadı...
Bizde olanını bulduk...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)