Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

--Motorun ısınması--

Motovento
    REKLAM ALANI
    BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    mtal kardeşim zaten silinidirin içerisinde zaten bi patlamada ortalama 1700-2000 derece sıcaklık oluyor bu normal bi durum......motoru 1 dk da çalıştırsan elini değemeyecek kadar sıcak olur sonuçta hava soğutmalı o motor bide o kadar berbat değil hiç yoktan öbürleri arasında iyi bir mevkiye sahip eğer uzun yol tecrüben varsa 7 saatte gidersin 400 km yi eğer kendine güveniyorsan o motorla 5.5-6 saate düşer bide şöyle sabahın serinliğinde çıkarsan hem motorun zorlanmaz hem sen........zaten rodajı geç bi subab karbüratör kontrolünün yanı sıra bağlantı noktalarını ve lastik hava basınçlarını kontrol ettir kazasız sürüşler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni breton 125
    Alıntı yucika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mtal motosikleti şehirlerarası nakletmenin en kötü yolu kargoya vermektir. Hem pahalıdır hemde itinalı taşımıyolar. Kargodaki paket 3-4 kamyon değiştirebiliyor.
    En güzeli trenle yada otobüsle göndermek. Bu da olmazsa nakliye ambarlarıdan birine git gideceğin taraf yakın bir yere giden bir kamyon bulup ona ver.
    Gayet düşündürücü bi durum. demek itinalı taşımıyolar hea!? teşk. verdiğin bilgler için.

Bisancı_42, tawsiyen için teşk. bu arada motora berbat demedik bea. gayet iş görüyo fiyatı da makul. performans da fena sayılmaz.10 hp yakın bi gücü var. ama şu da var ki;400 km yol gitme durumu na gelince düşündürüyo insanı

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    arkadaslar bilmiyorum ama benım gıttıgım usta silindiri renkliolan(koyu renk)cabuk ısınır dedi ben soyleyeyım dedim

Motosikleti
    Mondial 125 UAG
    Bende 2 hafta önce yeni 0 Km Mondial 125 UAG aldım.

Bende ısı konusunda endişeleniyordum ama yazılanları okuyunca korkulacak bir durum olmadığını öğrendim.

Aşağıdaki konularla ilgili olarak ne önerirsiniz bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum;

1- Motorda benzin olarak 97 Oktan kullanıyorum. Süper benzin mi kullansam yoksa kurşunsuz benzinin farklı oktanlarından birisini mi?

2- Motorun rölantisi biraz yüksek ~2000 devirde biraz yol yaptıktan sonra motoru rölantiye bırakınca 3000 devire yaklaşıyor. Servis böyle ayarlamış.

3- Sabaharı motor ilk çalışırken çalışıyor geri stop ediyor. Çok az belli belirsiz gaz verdiğim zaman 10-15 sn. içerisinde toparlıyor.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)