peki bu satın alınan jant seritleri cok kaliteli ve cok iyi yapısıyor. ama nasıl sokebiliriz? baska serit rengi ile degiştirmek icin.. denedim denedim sokemiyorum yırtılıp duruyor. yapıstırdıgım yerin ucundan tutum sokmeyi denedim sadece tuttugum yer kopuyor. kesinlikle sokulmuyor elle..
abiler bu şeritleri sağlıklı bir şekilde nasıl sökeriz?
tamamda abi ben plakanın köşelerine yapıştırdım şimdide çıkmıyor yaa nasıl çıkar ne yardımcı olur bana çıkartma konusunda
gaz yağı olurmu peki sayın abim
arkadaslar ben bugun bunun apartalısını aldım ama jant yuvarlak oldugu ıcın donmuyor kıvrımlar olusuyor neden boyle oluyor delı olacam ya :S
Uploaded with ImageShack.us
bende yapmıştım bi aralar ama yamuk oldu beceremedim pek : )
Almak isteyen arkadaşlara bu şeritlerden parakende yada toptan gönderebilirim.Şeritlerin özellikleri :
7mm eninde
6,80 mt uzunluğunda
bir adet şerit ve çekme aparatı.
ön arka lastikleri iki taraflı olarak yapabilecek kadar şerit bulunmaktadır.
11 renk seçeneği vardır.(kırmızı,Koyu kırmızı ,mavi,lacivert ,sarı,yeşil,yu Yeşil,pembe,mor,gri,turuncu)
isteyen arkadaşlar P.M atabilirler.
ben clio arabama yapmıştım 4 tekerleğe kırmızı şerit.. 30 dkmı aldı. sakın parça parça yapma çünkü tozlanır zamanla birleşim yerleri. tek seferde çek ve zor olmadığını göreceksin..
kolay gelsin
Ya arkadaslar bi ben yapamiyorum su serit isini aparatiyla beraber hep yamuk oluyo
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın Yeni konu açmaktansa kalana devam etmek gerek demi Neyse güzel kardeşlerim jant şeridini kolayca sökme yolları nelerdir? Saatlerce uğraşmadan şöyle kolaylıkla nasıl çıkarabilirim. Yeni şant şeridi yapcam...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sana tavsiyem git bir sağlam tabelacıya folyo sökücü iste ufak bi şişenin içinde renksiz baldan biraz daha sıvı onu fırçayla sürüyorsun sticker etiket tabela yazıları vs 10 15 dk bekliyorsun hiç zorlanmadan çıkartıyorsun. bu zamana kadar neden almamışım diyeceksin bende öyle dedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)