Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Jant Şeridi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Arkadaşlar şimdi bu jant şeritlirinin hangisi daha uzun ömürlü olur? Reflektörlü ışık görünce yansıyan mı daha iyi olur yoksa reklamcılardaki normal folyo yapıştırıcılarmı daha unzun ömürlü olur? jantım gri motorum kırmızı renkli sizce hangisi gider bi yardımcı olun.
    07-gєηçℓιк

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ghostriderrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MASH 150 BEYAZ
    siyah mondial rs e beyazmı daha güzel olur fosforlu yeşilmi arkadaşlar??

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Ya bide şunu janta takan bir arkadaş fotoğraflı bizde göstersede bizde istesiğimiz zaman taksak hatta istediğimiz zaman değiştirsek...

Motosikleti
    SATILDI
    Arkadaşlar motorsiklecilerin çoğunda jant şeridi çekmek için bir alet var fabrikasyon gibi oluyor siz hala elle mi çekmeye çalışıyorsunuz
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

Motosikleti
    19A
    ben ankara yiba çarşısındaki motorcuda gördüm her rengi var, makinasına sarılı, satan kişi çok kolay uygulayabilirsin makinasının üstünde tekeri var janta yaslayarak çekiyorsun dışarı kaçırma veya düzensiz olması mümkün değil, yıkama yaptığın zaman dahi çıkmaz kaliteli bir malzeme falan dedi. hiç bilmeyen birisi bile yapabilir dedi ama fiyatını pahalı bulduğum için almadım. tek rulo halinde ön - arka tekeri sağlı sollu yapacak şekilde makinasına sarılı vaziyette 35 tl idi. Ankarada olup isteyenler varsa yiba çarşısından alabilirler.

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    REklamcılarda yaptırdım iki lastiğe 6 şerit gitti bende fıstık yeşili yaptım ama fosforlu değil isteyen olursa eklerim resim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 PM ----------

İlk aldığımdaki hali..

üzerinde biraz değişiklik yaptıktan sonra;

Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Motosikleti
    seneye...
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fosforlu jant şeridi isteyen arkadaşlar olursa bir sitede buldum, 5metrelik ve renk seçenekleri ile tüm Türkiyeye kargo ücreti dahil 6YTLye gönderiyor, reklam olmasın diye siteyi yazmıyorum, isteyene adresini verebilirim.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
    kardeş siteyi söylede bizde alalım..acil cvp atarsan sevinirm !!!
    *KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    çogu motor ve otomobil parçası satan yerlerde mevcut.aparatsızı 10 tl,aparatlısı 15-20 tl.aparatsızı çekmek biraz sabır ve el becerisi gerisi size kalmış.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    aga bu fiyatlar ne yaaaaaa jant şeridine bu kadar paramı verilir burda fosforlu bant diye geçiyo ismi metresi 1 lira

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    valla ist da böyle fiyatları.ama gayet sağlam ve gösterişli.elektrik bantı çekenda var o daha ucuz.bir bant yetiyor tanesi 1.5 tl.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ist da böyle fiyatları.ama gayet sağlam ve gösterişli.elektrik bantı çekenda var o daha ucuz.bir bant yetiyor tanesi 1.5 tl.
    elektirik bandı parlamazki sanayide motor parçacılarında vardır adı fosforlu bant olarak geçiyo janta çekerken hafif çakmakla ısıtın daha rahat çekersiniz...kazasız belasız

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    yakarıda resmi olan tvs benim zaten çekili ama ithal jant şeridi.çin malı değil.ısıtmaya ve ıslatmaya da gerek yok.temiz yüzeye direk yapıştırıyorsunuz.

ghostriderrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MASH 150 BEYAZ

bu da benim rs im bende 5liraya motorservisinden aldım kendim elimle gerdirerek tek parça halinde yapıştırdım artanı kestim yarım saate bitirdim işi ilk defa yapmama rağmen başarılı oldu.takma konusunda kendine güvenmiyorsan içinten şeridi jant a takma aparatı çıkanlar var onlardan al kolayca takarsın başarılar

cagan_hell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Turex:)
    işte buda benimki 5 liraya aparatsız alıp elimle çektim

Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
    Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.

.Mhmt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Bende geçen gün Feyizoğlu'ndan aldım.Kırmızı Punto marka ve aparatı var. Nasıl yapacağımı hala çözemedim
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

cagri_5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R6
    ben burda bı parcacıdan altım fosforlu cbr 125 in 2 cantına yetti ve 1 cantlıkta arttı fıyat ise 3,5 TL

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    demekki biz pahalı almışız.murat kazık atmış anlaşılan.

someone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mavi şeritten bugun bende aldım ancak aparatının nasıl kullanılacagı detaylı belırtılmemıs :( Modeli motorgraphics, gereksiz ziyan olmaması acısından uygulama videosu veya brosurunu nereden bulabılırım?

someone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Jantımın Sol tarafında ıc pay mevcut oldugundan o yonde kusursuz serıdı cekebıldım ama sagda pay olmadıgı ıcın bu tarafı ıstedıgım gıbı olmadı. Ilerıde jantları degıstırecegım ama sımdılık ıdare etmeyı dusunuyorum. Isık geldıgı zaman parlaması hosuma gıttı.

BiLaL_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SuperKing 110-2 [ cup ] Çan Çin Çon =)
    Ya bende Gecenlerde Düşündüm biraz araştırdım ama bulamadım mavi motorum var hangi renk uyar onuda tam bilemedm Foto koydum onlara bakında sizin düşüncenize göre ya elektrik bandı yada reklamcıdan bir şekilde yaptıraym cünkü kafama takıldı 3 günden beri..

Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler