bende de siyah YBR var.. bende kırmızı yaptırcam.. cok güzel duruyor kardeşim ya.. ne bilim farklı bi hava katıyo motora..
bende de siyah YBR var.. bende kırmızı yaptırcam.. cok güzel duruyor kardeşim ya.. ne bilim farklı bi hava katıyo motora..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
cant şeridini bulacağınız yerin linkinide veriyorum feyizoğlu'da var
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44402
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bu şeritler Spor Motorlar Için Değilmi??yoksa Her Motora Oluyormu??
fosforlu jant şeridi isteyen arkadaşlar olursa bir sitede buldum, 5metrelik ve renk seçenekleri ile tüm Türkiyeye kargo ücreti dahil 6YTLye gönderiyor, reklam olmasın diye siteyi yazmıyorum, isteyene adresini verebilirim.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
ben aldım snayiden 4metresi 4 ytl. yeter heralde :
ya abilerim hocalarım bu haftasonu bende almak istiyorum bu şeritlerden todayime ama hala hangi renk ve hangi kalitede alayım bi karar veremedim büyük bir ihtimalle mavi renk alıcam ama bunların kaliteliğni nasıl anlıyoruz atıorum ilerde çıkartmak istediğimiz zzaman iz miz kalmaz dimi ?? şimdiden teşekkür ederim
cbf 150 dekinden istiyorum, herhangi bi siteden bulabilirmiyimmm...?
ben burada fosforlu şerit aldım iki teker için 5ytl
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Arkadaşlar fosforlu cant şeridinden bulacağımız siteyi ya yazın yada özel mesaj atın.Bunun yanlış bir durum olacağını düşünmüyorum.
Bu arada CBF 150 aldım sonunda....
zaten 10 15 tl lik bişey siteden alcan 3-5 tl kargo parası vercen yakınların da reklamcı varsa git ona 5 dk da yapıversin sana..
motorun hayırlı olsun . ..
http://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=76
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
zor bişi değil yavaş yavaş ydkkatlice yapıştır;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
kırmızı guzel duruyor bende yaptım ama 30cm eksik kaldı ayar oldum!!
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)